jPortal- problem z logowaniem


(system) #1

Mam taki oto problem: instalowałem jPortal na stronie, a gdy chciałem się zalogować na podany podczas instalacji login i hasło, to pokazał mi się komunikat, że taki login nie istrnieje. Ktoś może mi pomów?

z góry dzięki.


(eyeti) #2

Ananas , aby zalogować się na swoje konto z jportal do panelu administracyjnego

Dopisz admin.php na końcu

http://www.xxx.pl/admin.php


(Majsterbieda) #3

jPortal to szajs, używaj PHP Fusion.


(system) #4
  1. Nie prosiłem o ocenę jPortalu

  2. To podaj link do php fusion

  3. Literówek tam nie zrobiłem, a poza tym sie nie czepiaj


(Frog) #5

OT --> Kosz