Chciałbym poznać wasze zdanie na temat tych dwóch gier, to znaczy Juiced i NFSU 2, w prawdzie ta pierwsza jeszcze premiery nie miała ponoć ale dema można juz zassać od dłuższego czasu. Moje zdanie jest takie że lepszą grą jest… JUICED!! demo chociaz krutkie pokazało mi że jest na co czekać…
większa ilośc pojazdów (przynajmniej w pełnej wersji no i mój kochany Dodge Viper:D), to co misie lubią najbardziej czyli tuning… nie taki jak w undergroundzie … i to jest to!!:D. Ja czekam na tą grę i dla mnie Juiced już wygrało!!
w Juiceda dopiero zagramy maju albo w czerwcu jak wyjdzie pełna wersja bo demo to już jest od tamtego roku co do undergranda 2 to jest to wypasiona gra czekam na kolejne NFS i na TOCE 3
JUICED miał problemy ponieważ firma miała kłopoty i odsprzedała razem z ta gra ona bedzie najbliżej w CZERWCU a UNDENGROUND2 jest tylko fajny na poczatku a póżniej zalezy nam żeby go tylko przejść
Ja gralem w JUICED w pelna wersje. Moje zdanie: do bani. NfS U2 wyprzedza konkurenta jesli chodzi o kazdy szczegól (no moze w U2 nie moglismy wybrac komórki, ale to szczegól). Tak wiec NFSU2 wymiata 8) czekam na nastapna czesc!
jak dla mnie tzn. na moim kompie athlon 2000+ , fx5200 , i 256 ram to nfsU2 jest lepsza od Juiced. Głównie chodzi mi o widoczność i przejrzystość trasy - w nfs ładnie z daleka widać neony z kierunkiem zakrętu natomiast w Juiced podczas jazdy w dzień jest ciężko. A tak pozaty to nfsU2 na prawie full visual chodziło mi płynnie natomiast Juiced na prawie najniższych mi się trochę zacina a to bardzo przeszkadza w tego typu grach bo przy dużej prędkości kosztuje otarcie o barierkę …
W tej chwili żałuję wydanych pieniędzy na Juiced i na GTA SA ( ten sam powód co przy Juiced- tnie się na najmniejszych visual).
Wiem że każdy mi powie " zainstaluj nowe stery do grafiki" ale ja już je instalowałem i niestety ale musiałem je wywalić bo nie mogłem oglądać filmów na DVD z kompa za pomocą klona na telewizorze
no tak tyle że na tej grafie to te gry powinna śmigać na full ustawieniach :!:
A jeżeli chodzi o ram to zobacz wypowidzi różnych osób na temat gta sa , które też mają 256 i im świetnie chodzi bez zacinania więc to nie powinien być problem ( no a jeżeli chodzi o juiced to faktycznie ram-u troche mało)
ehhhhhh szkoda słów na takich jak Ty Nie każdy ma kartę za 500 zł Ja miałem do wyboru radka9200 albo fx5200 i ta wypadała lepiej - jak narazie nie miałem problemów z rzadną grą.
Zainstalowałem grugi system (win2000) i gta sa śmiga bez problemów. A wymagania pod względem karty graficznej są znacznie niższe i gra chodzi na znacznie słabszych sprzętach :evil:
Napisalem ci jaka jest prawda o tej karcie ktora masz w kompie ! ona jest do …wiesz czego.
pewnie pewnie ,ze wymagania sa nizsze …zagrasz nawet z zintegrowana grafa ale wtedy trzeba sie zastanowic…po co gram skoro mam 10 fps ?
W tym przypadku niemozna mowic tu o grze.
Na full detalach to pograsz sobie na radku 9800 pro …(najwyzsza rozdzialka itp) A radek a ten twoj fx to moze mu podskoczyc …
Tez mam dosyc slaba karte(po podkrecenia ma niezlego kopa) …radka 9550 no i gram na maxie z rozdzialka 800x600 no i dosyc plynnie dziala 21-25 fps .
Moim poprzednim postem niechcialem cie obrazic i niewidze powodu zeby teraz zacoklowiek przepraszac wiec tego niezrobie.
A tak w ogole nierozumiem dlaczego szkoda slow na mnie …?
Dlatego ,ze ci prawde powiedzialem ? jak mialem radka 9200 SE to tez mi tak mowili no i postanowilem kupic lepsza grafike…wiec niewiem dlaczego tak sapiesz ?
Teraz wiem , że to słaba karta ale prawie rok temu jak ją kupowałem to dużo osób mi ją polecało ( miałem skromny budżet bo wymieniałem płytę , obudowę , dysk i ram ).
A do Ciebie nie “sapię” tylko poczułem lekceważący ton w tej wypowiedzi.
Zresztą nie chcę się kłucić bo i nie ma o co.
W takim razie mam do Ciebie (skoro jestes w tym temacie obeznany) pytanie - mianowicie jaką byś mi teraz polecił grafikę której nie musiałbym wymienić za rok (tak jak w przypadku fx5200 ) ale w rozsądnej cenie od 250 zł w górę ??