Jv16 usunąłem potrzebne rejestry

Witam. Mam problem: w pośpiechu usunąłem programem jv16 rejestry potrzebne systemowi. Teraz nie mogę uruchomić żadnego skrótu i nie uruchamia się żaden program oprócz przeglądarki. Nie zrobiłem kopii zapasowej i nie mogę przewrócić system. Jest jakieś wyjście z tej sytuacji?

inos

Kopia bezpieczeństwa.

Która wersja - jv16 PT ??

darmowa 1.3… z tego co pamiętam tworzy kopie automatycznie, a 1.52…2006 tworzy kopie po zaakceptowaniu

Pozdrawiam

Spectator , wiesz, że to nie jest dowcipne?

Myślę, że w C:\System Volume Information jest kopia rejestru. Tylko nie pamiętam, jak go przywrócić.

albo w ostatecznosci przywracanie systemu

Niestety jv16 też nie mogę uruchomić. Tworze nowy skrót do programu też sie nie uruchamia. Obawaim się że format mnie czeka.

inos znalazłem takie coś:

jednego nie rozumiem jak usunąłeś pliki rejestru tym programem potrzebne do działania systemu. JV16 pokazuje tylko te które można wyrzucić i an tym koniec, widocznie sam musiałeś grzebać:)

Czyżby ?? a jaką wersję masz na myśli ? - bo na pewno nie jv16 PowerTools 1.3.0.195 …

w każdej wersji jest wybór nie potrzebnych rejestrów. w jednej wersji jest trudniej a w innej łatwiej ale zawsze jest ta zakładka"niepotrzebne"

a co do samego problemu to warto włożyć płytę windowska i tylko przeinstalować bez formata lub naprawić ta wersje:)