witam . przejdę odrazu do rzeczy . jaka jest różnica między k790i a k800i ?
na komputroniku i w ogóle są pokazane identyczne zdjęcia . jak spojrzałem okiem na prametry to też nie zauważyłem różnicy.
czekam na wasze posty
witam . przejdę odrazu do rzeczy . jaka jest różnica między k790i a k800i ?
na komputroniku i w ogóle są pokazane identyczne zdjęcia . jak spojrzałem okiem na prametry to też nie zauważyłem różnicy.
czekam na wasze posty
siemnko. Otóż jestem szczesliwym posiadaczem SE K800i zakupiony w belgii . nie wiem czemu ale w polsce k800i sa oferowane z 64mb a moj ma 74mb. to samo sie tyczy zooma moj ma 32x a w polsce 16x
w raz z telefonem otrzymasz kabel usb, sterowniki i oprogramowanie, smycz na reka(ja dostalem jeszcze 1 gb karte pamieci). Phon jest bomba 3,2 mpix i autofocus prezentuje sie na fotach rewelacyjnie. ostrosc zdjec very good kamera troche slaba ale to nic. k790 jeszcze nie widzialem ale polecal bym k800i
może jakaś specjalna wersja?
Gratuluję wytłumaczenia różnicy pomiędzy tymi fonami :/. SE ci płaci za reklamę, czy chciałeś poszpanować?
Zobacz tę stronę
wybierz interesujące fony i porównaj.
K790i nie ma video połączeń i to jest główna różnica. Zobacz na zdjęcia fonów K800i ma z przodu przy głośniczku kamerę.
Z tego co widzę to k790 nie ma kamerki do videorozmów.
ale k800i ją ma
Złączono Posta : 24.06.2007 (Nie) 15:36
ta teraz już widzę różnicę . jednak wezmę k800i . dzięki
jeśli tylko tym się różnią te telefony to ja bym wziął k790… z tej kamerki pewnie w ogóle nie skorzystasz wiec tylko kase tracisz i płacisz za pierdoły no chyba że ceny są podobne…
W Polsce K790i jest droższy od K800i i mniej dostępny (spójrz np. na Allegro), więc nie ma powodu aby zastanawiać się nad tymi dwoma telefonami…