Hm, nie mam pojęcia jak włączyć lampe/latarke w tym telefonie. Może ktoś mi pomóc?
Z góry dziękuję.
Aha, przy gdzie wkłada się kartę pamięci?
Hm, nie mam pojęcia jak włączyć lampe/latarke w tym telefonie. Może ktoś mi pomóc?
Z góry dziękuję.
Aha, przy gdzie wkłada się kartę pamięci?
instrukcji nie ma ?? czy czytać sie nie chce bądź nie umie :x
jest coś takiego jak instrukcja. WIESZ??
Nie, nie ma…
Zadałem konkretne pytanie, więc szanowni Panowie oczekuję konkretnej odpowiedzi. Jeżeli nic nie masz do powiedzenia w tym temacie, to się nie udzielaj, dobrze?
nie dobrze , poszukaj w necie instrukcji to się dowiesz też konkretnie pisze …
dajesz w menu ustawienia i tam szukaj wałcz latarkę czy w organizatorze nie pamiętam albo włącz aparat i tam w ustawieniach jest latarka
nie wiem jak to jest w SE K800i ale w moim SE W810i jest taki przycik poszukaj foto mojego telefonu i tam jest taki srebny przycisk i jak go naciskne to sa takie akcesoria. Jak odblokujesz klawiature to ponaciskaj takie przyciski ktorych nie uzywasz i wtedy wyskoczy Blutech IRDA Latarka Kalendarz Wyciszony i film pokazowy.
Złączono Posta : 04.08.2007 (Sob) 1:20
a więc bedzie to przycisk miedzy po prawej stronie miedzy tą kreską a literą C
Co wy gadacie!! K800i nie ma żadnej latarki!!
bigkoras jemu chodzi o lampe błyskową/diodę flash
trueno2 w k700i włanczam lampę błyskową/diodę flash klawiszem 5 gdy mam włączony aparat lub kamęrę
K800i posiada lampę ksenonową (mniej więcej taką jak w aparatach cyfrowych), co z technicznego punktu widzenia nie pozwala na długotrwałe, ciągłe świecenie.
Czyli reasumują wszystkie odpowiedzi, K800i nie posiada takiej funkcji, jak K750i, długotrwałe świecenie?
Aaa, jak z tą kartą pamięci?
TAK :evil:
Tam gdzie pasuje Z boku masz slot na MS micro.
Ludzie wy sie nie znacie na telefonach
raz- w k800i flasha włączasz gwiazdką [*]
dwa- latarki w k800i nie ma! można ściągnąć program TORCHk
trzy- wejście do KP w k800i jest po lewej stronie
A teraz ja mam problem i proszę o pomoc kogoś z k800i. Jest w moim telefonie funkcja Discharge flash (rozładuj flash)
można ją wybrać wykonując następujące czynności: joystick w prawo, gwiazdka, 2x joystick w lewo, gwiazdka, joystick w lewo, gwiazdka i na dole jest opcja Rozładuj flash (u mnie jest Discharge bo mam angielskie menu). Jak użylem tej funkcji to teraz w aparacie na żaden znany mi sposób nie mogę włączyć flash
Prosze o w miarę możliwości najszybszą pomoc z waszej strony i tak jak napisałem wyżej od osoby posiadającej SE K800i!
dziękuję
Jako latarka w k800i jest tylko ta czerwona dioda… włączmy ją aplikacją torch