Tak jak w temacie: czy według was jest lepszy k800i, w890i, czy może macie inne propozycje ? Sam nie mogę się zdecydować 
Do czego będziesz go głównie używał?? Bo jeśli chodzi o aparat to Cyber-Shot z serii “K” ma 3.2Mpx i to bardzo dobry, a Walkman pewnie gorzej
Muzyka lepiej powinna brzmieć w w890i. Fakt, że K800i nie ma EDGE. Sam pewnie zdecydował bym się na Walkmana, bo K800i na podwórku jest kilka
jak by tam była Xenonowa lampa to było by super, ale wątpię, żeby była nawet LED. Nie ma co, do zdjęć K, a do muzyki W.
W890i też ma 3,2 Mpx, ale zoom i narzędzia nie są takie. Raczej słucham muzyki, ale zdjęcia też robię… Naprawdę nie wiem, który by wybrać… :x
Wiem, że ma 3.2Mpx, tylko pisałem, że ten z walkmana jest gorszy, a w K800i jest lepszy. Rozmiarami naprawdę K800i jest szeroki i źle rozwiązane przesłanianie aparatu, mogli by zrobić tak jak to jest w K750i, a tak, to zaślepka sama może się przesunąć np. w kieszeni, dalej aparat przechodzi w tryb robienia zdjęć i bateria rozładowana #-o Walkman nie ma w ogóle zaślepki, ani flasha, więc lipa, bo wieczorkiem na imprezie nie idzie robić takich zdjęć jak to w K800i
W ogóle czym ty się sugerujesz przy kupnie telefonu? Chcesz być oryginalny to weź Walkmana, chcesz być laickim paparazzi, to weź K800i, chcesz głównie słuchać muzyki, to walkman będzie lepszy.