Zrobiłem upgrade systemu z win 7 do win 8. System działa poprawnie, nie ma żadnych błędów. Dodam, iż posiadam Kaspersky Anti Virus 2013 i aktualizowałem go do Windowsa 8. Jestem także zalogowany za pomocą maila @live.com do serwisu Microsoftu. To w ramach wstępu.
Teraz problem: Kafelki niezwiązane z pulpitem (czyli np: zdjęcia, sklep, kalendarz, mapy, wiadomości,) albo jak w przypadku sklepu po włączeniu następuje ładowanie, ale nie może załadować, albo jak w przypadku kalendarza i zdjęć pojawia się czarny ekran.
Czy ktoś ma jakiś pomysł? Wyłączenie antywirusa nie pomogła.
rafciowie ja miałem problem z kasperskim pure total security na W8 napisałem do pomocy technicznej w tej sprawie i od pisali że wszystkie antywirusy itp że dopiero w 2013 w połowie stycznia lub początkiem lutego wejdą nowe wersje i będą kontabilne z W8
rafciowie zkafelkami nie miałem problemu tylko miałem taki problem że po zainstalowaniu kaspra odrazu system mi się sypał i to dwu krotnie posiadam licencje nortona 360 tylko mi się konczy za 50 dni Z tym nortonem nie ma żadnego problemu na W8