poszukuje programu zeby mi umiescil kalendarz malych rozmiarow na pulpicie i zebym tam mogl jkies przypomnienia zapisac, znajdzie sie cos takiego? :mrgreen: dziki pozdro
rafal83 polecam Kalendarz XP. :mrgreen: :mrgreen:
Do Opery można wiele zgrabnych widżetów - kalendarzy pobrać, ładnie się prezentują na pulpicie. nie wiem jak z przypomnieniami.
rafal83
Może rainlandar ?
Pod Download wybierasz skiny i pliki językowe - oczywiście jest też plik z polskim tłumaczeniem …
Pozdrawiam
Agaton a jak spolszczyć ten kalendarz?? A pozatym może znacie jakieś sidebary pod XP przypominajace ten z Visty??
Agaton dzieki za info mam tego rainlandar-a jest spoko mniej wiecej o takie cos mi chodzilo :lol: a co do spolszczenia to jest na tej stronie gdziesie pobiera - Downlods—>> languages. dzieki jeszcze raz pozdro
rafał83 daj screena jak wygląda u ciebie ten kalendarz na pulpicie.
tak na szybko bnez uporzadkowania na pulpicie bo troszke pracy mam… wiec mam nadzieje wybaczysz… :lol:
Złączono Posta : 18.12.2006 (Pon) 23:48
polska wersja jak widaćnie dotyczy nazw miesiecy… ale mozna sie połapać nawet nieznając angielskiiego, wiec bez paniki… podro Core 2 Duo :mrgreen:
Złączono Posta : 18.12.2006 (Pon) 23:49
polska wersja jak widaćnie NIE dotyczy nazw miesiecy… ale mozna sie połapać nawet nieznając angielskiiego, wiec bez paniki… pozdro Core 2 Duo (juz jest ok:))
W niektórych skinach są polskie nazwy miesięcy tylko trzeba dobrze trafić
To podpowiedz w których.
Pozdrówka - g0k