Witam sprawa jest taka że po prostu nie potrafię kalibrować kierownicy nie znam się na tych osiach i w ogóle więc jeżeli ktoś by mi pomógł to będę wdzięczny.
Gdybym nie miał magicznej kuli w naprawie to zapewne bym się domyślił o jaki sprzęt chodzi. Jeśli chodzi o kalibracje układu kierowniczego w samochodzie to chyba trafiłeś na złe forum.
nie no chodzi o kalibracje kierownicy do pc
posiadam kierwonice tracer viper
i win 7 gdyby co
Nie gdyby co tylko od razu piszesz co za kierownica, co za system, ew. co za komputer i konkretnie z czym jest problem, wrzucasz zrzuty ekranu czy coś, my nie jesteśmy jasnowidzami.
To jakbyś na forum matematyczne napisał : cześć mam problem z matematyką pomóżcie.
no problem jest w tym że jestem zielony w kalibracji kierownicy pc i nie wiem jak to się kalibruję zrzuty za chwilkę wyślę
Jeśli instrukcje które są na górze okna nie są wystarczająco zrozumiałe to my już niewiele możemy zrobić. Łopatologicznie, w białym kwadracie masz polecenia co robić.
Przeczytaj instrukcję od kierownicy
Kierownica działa w kilku osiach. Kalibracja polega na określeniu maksymalnych wychyłów w tych osiach, żeby oprogramowanie było w stanie przeliczyć, np oś skrętu auta w grze na obroty kierownicą.