Zastanawiam się nad taką kartą. Czy będzie można pograć na niej w miarę nowe gierki? Niekoniecznie FEAR. Chodzi mi konkretnie o to, aby kupić sobie nową kartę graficzną tak do 200zł. Znalazłem jeszcze CLUB3D S8 DELTA CHROME. Są tu odsyłacze. Oczywiście allegro:
A czy ktoś zapomniał? 8) Radeon 9500 daje możliwość odblokowania dodatkowych 4 potoków. Tyle, że mogą być artefakty :(. Ale myślę, że to i tak bardziej opłacalne, gdyż nawet jeżeli się nie odblokuje tych potoków, to i tak to bardzo dobra i dobrze podkręcająca się karta. Ja bym brał 9500.
wigrus może i okrojona wersja, ale bez problemu idzie ją “przykroić” :mrgreen:. Ten 9500 też nei jest głupi… A jeśli tak to można jeszcze poszukać stare 6200 (ale to już tylko na allegro na NV43) i przrobić na 6600.
9500Pro nie modyfikuje sie tak jak zwykłe 9500. Smutne ale prawdziwe. (Wersja Pro ma już odblokowane 4 potoki więcej ale kosztuje więcej, a skoro po modzie nie widać różżnicy to po co przepłacać?? )
Jasne, ze lepsze jest 9500 stare, ale jednak lepsze
Pozniejsze egzemplarze kart 9600, a nastepnie 9550 byly to zagrania strikte komercyjne, bo nie każdy czytał recenzje, ino patrzył na numerki, a, ze wyższy numerek to kupowali, nieszlo to jednak w parze z wydajnościa