Karta graficzna do 300 zł

Witam

Mam zamiar kupić nową kartę graficzną,ponieważ obecna nie jest w stanie obsłużyć już prawie żadnej gry.Mam tylko 300 zł na jej zakup i liczyłbym na pomoc z jej wyborem.Preferowałbym raczej kartę z gwarancją gdyż kupowanie nowej co pewien czas nie wchodzi w grę,

Parametry komputera to:

Karta graficzna: Gigabyte Radeon HD 5450 1GB DDR3 PCI-E BOX

Procesor: Intel® Core™ i3-3240 CPU @ 4 x 3.40GHz

Pamięć Ram : 2x2GB

Płyta Głowna :Gigabyte

Interesuje mnie abym mógł chociaż na minimalnych wymaganiach mógł zagrać w takie gry jak : TERA,WoT,Blade and Soul

Z góry dziękuje.

Ostatnio kupiłem Gigabyte Radeon HD7770 OC 1GB DDR5 w podobnej cenie. Co prawda bez gwarancji (ludzie nie chcą wysyłać za pobraniem) ale myślę że jak poszukasz to znajdziesz taką. Ja się przesiadałem z 8600GT więc dla mnie to niebo a ziemia. Mam do tego procesor E8500 i 4GB DDR2 (procesor być może na granicy/lekko za słaby). Na razie testowałem w FullHD BF3 (45-60kl na HIGH, 28-38kl na ULTRA) i Wiedźmin 2 (40kl na HIGH albo VERY HIGH - nie pamiętam).

Jak znajdziesz to bierz HD7790 (kilka dni temu była taka na OLX  za 300-320zł ale nie wiem czy z gwarancją). Różnica jest zauważalna.

HD 7770 możesz poszukać, abo jego kotleta pod nazwą R7 250x. Jest jeszcze GTX 650 Ti, ale niekoniecznie na gwarancji. 

Szukałem kart natomiast żadnej nie mogłem znaleźć,a co do karty do zależy mi chociaż żeby karta osiągnęła chociaż 30fps w Tera i WoT bądź B&S.Niestety 300 zł to górna granica której nie mogę przekroczyć dlatego wolałbym w zakresie cenowym 200-300zł ewentualnie. 

http://allegro.pl/asus-r7-250x-i5882266289.html

Napisz jeszcze markę i model zasilacza. 

Model :Take me 400

Zasilacz bomba, do wymiany na markowy.

Niestety nie mam więcej pieniędzy do przeznaczenia na komputer niż 300 zł ,a zależy mi aby karta osiągnęła chociaż 1000 pkt w 3D Mark bo jak na razie moja karta graficzna osiąga wyłącznie 198pkt

Potrzebujesz karty do benchmarków? 

Jeżeli zależy Ci na tym sprzęcie top najpierw zainwestuj w zasilacz http://www.skapiec.pl/site/cat/37/comp/11274239