Karta graficzna do 700-800 zł

Witam, jakiś czas temu pisałem o problemach z artefaktami graficznymi. Po zrobieniu reinstalu wszystkiego i obniżeniu jakości grafiki problem ucichł do czasu. Znów pokazują się artefakty, po sprawdzeniu napięć w BIOSIE i w programach stwierdzam, że są w normie i wiem, że nie jest to metoda doskonała, ale woltomierza nie posiadam. Śmiem stwierdzić, że problem leży w karcie graficznej, głównie też z powodu, że na zintegrowanej wszystko działa jak należy.

Poszykuję w takim razie nowej karty graficznej do 700-800 zł. Karta ma być nowa. Komputer ma już trochę lat, więc nie wiem co by mogło być odpowiednie. Zasilacz to Antec 500W, a procesor to i5 4460.
Proszę Was o jakąś radę :slight_smile: Nie jestem zagorzałym graczem PCtowym, a gram prawie jedynie w gry Blizzarda, które nie sa strasznie wymagające :slight_smile:

Polecam używaną EVGA (ważne, że na gwarancji), np: https://allegro.pl/evga-gtx-1050-ti-4gb-gaming-oc-box-gwar-do-6-2021r-i7621081729.html

ps. Nowe też są dostępne w cenie <700 zł ale mają połowę mnie RAMU.

Stówka w tą czy w tamtą nie robi za bardzo różnicy, a wolałbym mieć nówkę ze sklepu :slight_smile: Górny limit to 850 zł :slight_smile:

Zatem proszę:

ps. a tutaj możesz rozszerzyć fabryczną gwarancję na dodatkowy okres:

Proszę Cię…
1050Ti za ponad 800 zł?
Nie zastanawiaj się 2 razy i bierz co najlepsze w tej cenie. Obecnie RX ma bardzo dobrą cenę.

A zmieści sie w obudowę Zalman T5? Poprzednia r9 270 od Saphire miała już trochę ciasno…

Było od razu dodać ten dosłownie drobny szczegół. :sunglasses:
Jak najbardziej się zmieści.

Super :slight_smile: Dzięki za odzew :slight_smile: Rx zamówiony :slight_smile:

1 polubienie

Spoko, zamykaj temat​:sunglasses::sunglasses: