No to próbuj z tym Asusem. Może trafisz na dobrą sztukę . Wygląda na to, że klienci raczej zadowoleni. Może jakaś nowa partia wyszła i poprawili bolączki. Zawsze możesz zwrócić kartę.
A jak wygląda/jak jest z zwrotami? Rozumiem że czas na zwrot to jakieś 2 tygodnie ( coś jak na Allegro jeśli jest taka opcja).
Prawo przy zakupie na odległość. Masz 14 dni na zwrot.
Aha. No to w moim przypadku będzie inaczej bo chce kupić bez zamawiania tzn idę do sklepu i biorę
To jeszcze dopytaj czy sprzedawcy czy producenta czy sprzedawca jest producentem.
Bo jak gwarancją sprzedawcy to to nic nie warte.
Zależy jeszcze jakiego, jak sprzedawcą był np. xkom nie jest źle, ale już mniej fajnie gdy gwarantował np. xcom sp zoo Pcim Dolny…
Znacie może stronkę na której w teorii można sprawdzić czy dana karta graficzna lub cpu ogranicz to albo tam to itd.
Zapomniałem jaka była to stronka
Według tej strony Bottleneck jest w tedy kiedy przekroczy 10% czegoś tam.
Edit.
Znalazłem.
https://pc-builds.com/calculator/Core_i5-3470/GeForce_GTX_1650/0dg13Mlu/8/
Według stronki to jakieś 16% i jeszcze jest na zielonym polu. To chyba nie jest aż tak źle jak na GeForce GTX 1650 SUPER ? Chyba aż tak nie odczuję tego podczas gry?
Źle nie jest, ale zależy jakiej gry. W przypadku procesorowych, typu Battle fieldsy Assasiany czy inne Kingdom Deliverance będzie czuć spadki w obszarach “zaludnionych”.
1650 Jest fajna, ale Ci jej nie polecam, na rok szkoda tych 200 zł więcej, a gdybyś jednak chciał zostawić PC lepsza byłaby 1660. 1650 ma wydajny rdzeń, praktycznie jak 1060 stara, ale ma tylko 4 GB vram. czyli karta może sporo stracić na wydajność (i wartości) jak 1060 3 GB, 4 Gb to naprawdę minimum na grafice i nawet słąbszy rx 570 delikatnie upomina się o więcej (różnice 4 i 8 GB wersja).
Przepraszam za to że aż tak marudzę ale spytać się kogoś mądrzejszego, kogoś kto lepiej się zna.
Zobaczę czy mogę zamówić Gigabyte Radeon RX 570 GAMING 4GB GDDR5
Serio nie kumam nadal. Czemu nie rx 580 Asusa, skoro to na rok?
Jak cena taka sama to lepsza 580
Spokojnie nie zamówiłem RX570 a RX580. Chciałem sprawdzić czy dają to samo i powiem wam szczerze to że właśnie dostaje się to samo
Borderlands 3 lub Tom Clancy’s Ghost Recon, jeśli są te dwie gry do wyboru (a można wybrać 1) to którą waszym zdaniem .
Mam 2 pytania do 3-miesięczny dostęp do Xbox Game Pass :
- Czy można i bez tego kupować gry?
- Czy jest opcja doładowania “portfela” jak na steam?
też bym się na to zdecydował
Na Tom Clancy’s Ghost Recon?
- Tak
- Tak