W menedżerze urządzeń przy karcie graficznej mam wykrzyknik Zainstalowałem nowe sterowniki i nic nie pomogło Jak zrobię “wyłącz” i 'włącz" to urządzenie to wszystko gra ale po ponownym uruchomieniu kompa znów pojawia sie wykrzyknik Dodam ze przy Kontroler PCI mam znak zapytania i nie można zainstalować do tego sterowników ( system nie może znaleźć a ja nie wiem gdzie tego szukać) Mam WIN XP SP2 Czy jakaś dobra dusza mi pomoże?
Zainstaluj sterowniki z CD dołączonego do twojej płyty głównej albo pobierz je ze strony producenta płyty głównej i zainstaluj.
Nie mam żadnej płyty CD a nie wiem gdzie tego szukać Nie znam angielskiego a na stronie producenta nic nie rozumiem
Podaj model płyty głównej i adres strony producenta.
Płyta to Jetway 663As Ultra a adresu nie znam tylko wpisywałem w wyszukiwarkę
Złączono Posta : 23.05.2007 (Sro) 18:44
To zdobylem z programu EVEREST
Płyta główna:
Typ procesora AMD Athlon, 900 MHz (9 x 100)
Nazwa płyty głównej Jetway 663AS Ultra (1 ISA, 5 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 3 DIMM, Audio)
Mikroukład płyty głównej VIA VT8363A Apollo KT133A
Pamięć fizyczna 256 MB (PC133 SDRAM)
Typ BIOS’u Award Modular (07/30/02)
Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM1)
Port komunikacyjny Port komunikacyjny (COM2)
Port komunikacyjny Port drukarki (LPT1)
http://www.jetway.com.tw/evisn/download/driver/index-1.htm
Czwarty plik od góry:
via_4in1_507.zip (06/29/05) 7.5MB
Jeśli masz już zainstalowaną wersję VIA 4.12 albo wcześniejszą, to odinstaluj ją i dopiero wtedy zainstaluj wersję 5.07.
A gdzie mam sprawdzić czy mam via 4.12?
bulit
Na Forum używamy polskich znaków.
Proszę poprawić pisownię zarówno w temacie, jak i w opisie problemu.
W celu edycji swojego posta proszę skorzystać z przycisku
Zignorowanie prośby będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Przepraszam ale nie wiedziałem o tej zasadzie Myślę że teraz jest ok
Złączono Posta : 23.05.2007 (Sro) 19:17
W menedżerze urządzeń w urządzeniach systemowych mam płytę systemową a przy niej informację że nie ma zainstalowanych sterowników Czy tu chodzi o płytę główną?
Złączono Posta : 23.05.2007 (Sro) 22:21
Dlaczego nie instalują mi się sterowniki? Dochodzi do momentu instalowania składników z listy i nic się nie dzieje.