Dzień dobry, przychodzę z niecodziennym ( chyba ) problemem. Do czego zmierzam, mam laptopa acer nitro 5 i chciałem zmienić kartę intel na tą z geforce. Gdy klikam prawym mam tylko panel sterowania intel, a nvidia już nie. Przedtem robiłem jeszcze formata, gdy pobrałem ten panel z Microsoft Store, wyskakuje mi takie coś
Nie słuchaj @Shango bo ten chyba nie wie o czym napisał. Skoro jest wyświetlane, że Aplikacja nie jest zgodna z zainstalowanym sterownikiem NVIDIA to znaczy, że posiadasz sterownik w wersji STANDARD a nie GRD jak on ci to wskazał. Panel Sterowania NVIDIA ze Sklepu Microsoft w Windows 10 będzie działał tylko ze sterownikiem GRD.
Sterowniki do NVIDIA pobieraj z tego adresu : Pobieranie sterowników NVIDIA
EDIT 1:
A tak w ogóle to zaktualizuj wszystkie sterowniki tym - download
Rozwiąże twój problem automatycznie.
Tak myślałem, że mu to zaproponujesz, @kisielek. Mam już mieszane uczucia do tego typu programów. Zwłaszcza, że Windows 10 rozpoznaje wiele urządzeń. Co z tego, że są przestarzałe sterowniki, ale działa to lepiej niż po użyciu takich narzędzi. A i z czasem MS będzie aktualizował sterowniki przez WU normalnie. Jak czytasz na bieżąco co wchodzi do Windows 10 Maj Update 2020.