Witam mam komputer stacjonarny z płyta głowna Asrock n68-ge komputer ma w sobie karte graficzna gf9500gt 1 gb 128bit wyświetla (tryb oszczedny) nastepnie nie ma obrazu dziala na zintegrowanej normalnie.gf9500 gdy podłącze do ineego komputera wyświetla sie obraz normalnie dziala NIE WIEM o co chodzi ???/ pomocy
Być może jest ustawiona zbyt wysoka rozdzielczość czy odświeżanie dla monitora, którego ten nie obsługuje i stąd problem z obrazem. Spróbuj wejść do trybu awaryjnego Windows. Jeśli tam obraz będzie to możesz usunąć sterowniki karty graficznej i spróbować uruchomić system. Potem możesz wgrać je ponownie i ustawić prawidłowe parametry obrazu.
ok zobacze co da sie zrobic
zainstalowalem nowego wina 7 i usunołem wsyzstkie dane nie działa ???
pytasz się czy mówisz?
Tryb Awaryjne też nie działa?
Czy testy POST widzisz na monitorze?
mowie nie wiem nawet o jakie testy chodzi ja sie nie znam poprostu usunolem wszystko z dyzku razem z sterami na karte zainstalowałem nowy idalej nic tylko na zintegrowanej działa a najdziwniejsze jest to ze ta karta dziala na innym kompie dlatego nie wiem czy kupić karte czy plyte.A moze to cos w biose prosze powiedzcie wszystkie propozycje jakie sie da wykonac
A w tym czasie karta GF9500 GT jest cały czas wsadzona w port PCIE, czy wyjęta?
Edit:
I czy możesz pisać poprawnie? tego NIE da się czytać!!!
podpieta nie nie moge pisac normalnie
Stawiam na uszkodzone złącze PCIE / umierającą płytę główną.
@karolkarolski W zasadzie nie jestem pewien co chciałeś nam przekazać ostatnim postem.
czyli nie ma innego sposobu jak kupic plyte nowa tak ? jesli jednak jakis jest prosze napiszcie