Aktualnie posiadam kartę:
Palit GeForce GTX 260(896MB)
I jest możliwość wymiany (za darmo) na:
ATi Radeon HD5770 GDDR5 (1GB).
I teraz pytanie czy się opłaca.
Aktualnie posiadam kartę:
Palit GeForce GTX 260(896MB)
I jest możliwość wymiany (za darmo) na:
ATi Radeon HD5770 GDDR5 (1GB).
I teraz pytanie czy się opłaca.
@UP
Buahhahahaha
Wmawiasz mu, że wiekowa już GTX260 jest lepsza od “nowego” wynalazku ATI obsługującego DX11. Dobre i to bardzo
Bierz HD 5770, oczywiście o ile twoja zasiłka to pociągnie.
Bierz HD5770.
Tekst darek0107 mnie rozbroił:D ,zdecydowanie bierz Radka.
Zasilacz mam 600W więc powinien wytrzymać.
Utrzyma spokojnie:)
A jeszcze jedno pytanko czy wytrzyma mi wtedy GTA IV na full detalach.Bo na razie mam:AMD Athlon X4 620 ,Goodram 2x2 gb 1333mhz ,GTX 260,MSI 770-c45 i chodzi na full.
Na pewno Ja mam gorszą GTS250 a Crysis mi chodzi na full detalach. Może 18 fps, to nie jest oszałamiająca ilość (mam kartę 512MB), ale wystarcza do gry, płynnej (czasami się przytnie na ułamek sekundy podczas dużych akcji)
A co z regulacją obrotów wiatraków bo GTX260(core 216) bardzo się grzeje ,ale to chyba dlatego że ma ustawione obroty na 40 %.Można to jakoś zmienić?
W tych programach da się regulować szybkość wiatraków: Speedfan,riva tuner,evga precision tool.
vtune
Przyjacielu ja mam troszkę starszy model : HIS Radeon 5670 IceQ i …jestem pod wrażeniem , wcześniej miałem GeForse 9800 GT ,różnica jest i to olbrzymia ,a co do regulacji obrotów wentylatora karty ,to w ATI Catalyst Control Center jest opcja zmiany ( ręcznej regulacji ) obrotów …Szczerze polecam Ci ATI Radeon HD 5770…
Ja również,HD 5770 to bardzo dobra karta.
No to w poniedziałek ją wymienię.