Karta graficzna, zepsucie jej na amen

a nie masz możliwości sprawdzenia u znajomego tej karty zanim ją zniszczysz? Podaj jaki masz zasilacz (marka i moc) a zwłaszcza markę bo możliwe, że to zasilacz nie wytrzymuje.

więc jaki to zasilacz?

Heehe co za problem…

Ja bym włączył G3 lub Oblivion na fulla i zdjął chłodzenie z karty a jak się spali to bym założył :stuck_out_tongue:

Egzamin zdałem na 100%, zasilacz to Tracer (zgrzyt tylko to mieli na sklepie) 400W HellFire Gwarancja door-to-door 36 miechów, dałem za niego 100zł bo kupiłem jeszcze obudowe a do niej był jakiś szajs bo miałe 300W :slight_smile: :o

wszyscy kumple mają za słabe zasilacze i w ogóle nie włącza się karta :frowning: 300W i 350W za słabe

na serwisie nie są tacy głupi pod wentylkiem jest jakaś tasiemka wole nieściągać :-x

a co powiecie na zmiane max klatek na sekundę w ustawieniach karty np. na 150 to chyba wywali ją w kosmos ??

kiedyś ustawiłem 35 i miała około 79 oC :slight_smile:

Czyli miałes ■■■■ i zmieniłeś zasiłke rówież na ■■■■ zasilacz do wymiany a jezeli chidzi o spalemie grafy to ustaw taj jak mówisz i jeszcze podłacz suszarke do włosow i bardziej ja podgrzej :twisted:

słuszna sugestia ale dotyczy ona również ciebie

owa “znakomita” konstrukcja zajęła by czołowe miejsce ale w rankingu zasilaczy-badziewi.

Proszę o zamknięcie postu przez admina, miłego dnia !!