Karta Pamięci Micro SD 1GB - Jak ściągnąć hasło?

WITAM :slight_smile:

Ostatnio ściągnęłam najnowsze oprogramowanie do Noki 5200. Niestety po prawidłowym w graniu aktualizacji telefon zacinał sie po naciśnięciu menu. Poszłam z tym to salonu i powiedzieli mi ze telefon należy “z fleszować”. Po odebraniu telefonu wszystko działało oprócz Karty Pamięci na którą zostało nałożone hasło którego wcześniej nie było. Wpisywałam kody (w tym 12345)ale nic : hasło niepoprawne. Nawet jeśli zmieniałam karte w telefonie z 1GB na 256MG nic sie nie zmienia. Formatować jej też sie nie da.

Proszę o pomoc gdyż nie wiem co zrobić.

Czy istnieje szansa ze będę mieć więcej niż 1 kawałek mp3?

:x :x :x :x :x :x

Rozumiem, że to hasło zostało założone w serwisie - w takim razie do serwisu :slight_smile:

W serwisie powiedzieli, że on nic o tym nie wiedzą. Ogólnie nie wiedzieli jak to się mogło stać i nic z tym nie będą robić. :frowning:

Wydaje mi się, że nie ma czegoś takiego jak hasło na kartę pamięci. Zazwyczaj pojawia się podobny komunikat w wypadku błędnej pracy softu w telefonie i należy go ponownie sflashować. Tak mi się przynajmniej wydaje, gdyż nie znam Nokii 5200. Być może serwis nie dokonał wgrania nowego oprogramowania w należyty sposób. Powinnaś pójść do serwisu i powiedzieć, że nie działa Ci karta pamięci i niech to sprawdzą i naprawią. Niepotrzebnie mówiłaś o haśle. To do obowiązku pracowników serwisu należy ustalenie przyczyny błędu. No chyba że N5200 ma hasło na kartę pamięci to serwis będzie mógł obciążyć Cię kosztami ponownego wgrania oprogramowania i testowania jeśli stwierdzi, że była to Twoja wina.