Chciałbym sobie kupić kartę TV i myślałem o tej co w temacie - WinFast TV 2000 XP Global. Karta jest tania 88zł w sklepie komputerowym, do którego mam najbliżej i wobec tego mam pytanie:
Czy jakość obrazu na kompie będzie porównywalna z tą na TV?
Jakbym ją kupił to odbierać będę programy z kablówki.
Jest w porzo. Mam ją od ponad 2 lat i świetnie sie sprawuje. Można nawet podłączyc magnetowid i zarchiwizować kasety video. Kablówke też obsłuży. W opcjach ustawiasz “Poland D”. Skanujesz i masz TV i radio też. Ściągasz najnowsze sterowniki ze strony wraz z aplikacją. Najnowsza wersja sama odinstaluje starą i zainstaluje nową. Potem jeszcze nowe stery bo pozostaja stare.
Złączono Posta: 05.07.2007 (Czw) 22:09
Sory nie doczytałem. Mam wersję Expert. Musisz poczytać która lepsza.
też ma wersje expert i jestem całkowicie niezadowolony, parę osób już tak jak ja pisało o problemie z trzeszczeniem na kanałach, można się tego pozbyć tylko naciskająć “s” na klawiaturze za każdym przełączeniem kanału aby nie było stereo a nie można domyślnie ustawić mono. obraz bardzo dobry ale przez to trzeszczenie nie da sie w ogóle przełączać kanałów bo nerwicy można tylko się nabawić. ogólnie oprogramowanie do niej jak z poprzedniej epoki
szczerze odradzam Ci kupno karty tej fimry, poczytaj na neice ile ludzie z nią problemów mają, nawet listy kanałow nie mozna importować sobie
Ta co chcę kupić od Expert różni się kilkoma funkcjami m.in. nie ma tunera radiowego, a te funkcje co ma w zupełności mi wystarczą.
Obraz pewnie jest podobnej jakości, aczkolwiek chciałbym wiedzieć jaka jest jakość w dokładnie tej co podałem, albo zaproponujcie kartę TV w podobnej cenie(powiedzmy do 100zł).