Sprzedawca jest świadom, bo wprawdzie w tytule napisane cuda, zdjęcia to pewno fikcja dlatego o tym zastrzega. Odczytałem kod QR i jakoś nigdzie mnie to nie poprowadziło. Ale w dziale specyfikacja nie ma ani słowa o BT.
Identycznie widzę taki proceder na naszym Allegro.
Nie ma znaczenia czy kupisz na Alli czy na Alle czy nawet w znanym i popularnym sklepie.
Wszystko się łączy w umiejętność przeczytania ważnych informacji i nie patrzenia na bzdurne marketingowe obrazki.
Dam Ci przykład jak robi się klienta w balona.
Klawiatura - Smart Keyboard Trio 500 (fajna i przyjemna).
Kompatybilność
Kompatybilne produkty - Public
Co oznacza „Public” ??? Jako kompatybilność.
A no oznacza, że działa ze wszystkim z czym da się sparować. I tak faktycznie jest ale nie dopowiedziano, że ktoś sobie wydumał, że klawisze funkcyjne są w reverse czyli aby było f10 to trzeba trzymać Fn, że klawisz dedykowany dla apple to nie do końca prawda i trzeba gimnastyki aby to działało.
Nawet pokusiłem się o zadzwonienie do supportu Samsunga, nie byli w stanie odpowiedzieć na żadne zadane pytanie. Odpowiedz dostałem po 30 dniach na mail.
A słowo kompatybilność przy tym produkcie to oznacza, że połączy się i zadziała ale nie dotyczy specyficznych funkcji wykorzystywanych w określonych systemach.