Karty do eksploratora Windows XP

Witam. Poszukuję programu, który dodaje _ funkcję kart _ (takich jak np. jest w firefox-ie, operze czy chrome) do eksploratora Windows. W qttabbar mam jakieś problemy, clover nie podoba mi się kolorystyka okna. Ostatnio znalazłem ciekawy program BetterExplorer zainstalowałem i wyskakuje, że nie mam NetFramework, oczywiście dałem ten program przez Windows Update i dałem jeszcze serviece packi i polskie lokalizacje, lecz dalej wyskakiwał mi błąd. Jak by nie było innych opcji dodania kart, to osobne programy nie ingerujące w eksploratora też mogą być. 

Pozdrawiam :slight_smile:

Windows XP jak również w Windows 7 QTTabBar radzi sobie z tym bez żadnego problemu.

Napisz jakie masz problemy z działaniem programu, wtedy będzie można poszukać rozwiązania.

Gdzie się tam otwiera nowe karty i zamyka? Klikając PPM też nie znalazłem opcji, chyba że ja coś przegapiłem. A co do programu BetterExplorer to czego tak jest, skoro mam NetFramework?

Zaznacz jak poniżej na screenie.

mE7T86ASMfNly

Tak samo miałem ustawione. Miałem jedną kartę, tylko jak się dodaje nowe i jak się zamyka?

Środkowy przycisk myszy otwiera nową kartę lub klikasz na plusik obok otwartej karty i dodajesz

Otóż to. d9b782edb5cd13a3gen.jpg

Tak wyglądają ustawienia:

Być może trzeba coś zmienic :slight_smile:

Zaznacz tak jak poniżej:

http://screenshot.sh/n8djdnCAxf4EQ

Dzięki. To by było w tym temacie na tyle :slight_smile: