Kaspersky Anti-Virus

siemanko od pewnego czasu mam problem z virusami muwie sobie stop! lepiej wybulic 400-500zl lub pozyczyc plytke z dobrym anty virusem.

Kumepl polecil mi kupno kasperskiego, za niecałął godzinke inny kumpel pozyczyl mi kasperskiego ale gdy go zainstalowalem to jest jeden problem gdy wlaczma neostrade to komp mi sie resetuje co jest prosze pomuzcie moi kumple sie z tym jeszcze niespotkali plx help. Dodam jeszcze ze gdy odistaluje kasperskiego to gra gitara :cry:

ja też sie z tym nie spotkałem, generalnie masz 2 opcje:

wyłaczyć wykrywanie ataków sieciowych w programie i zobaczyć co się stanie (ew wywalić cały sterownik do tego w windowsie)

b)odinstalowac soft neo i skonfigurować połaczenie od nowa w windowsie…

btw. masz jakiegos firewalla z którym kav może się gryźć?

No niewiem czy by mu przeszkadzal zone alarm pro. A jesli nawet to jaki antyvirus moze zajac jego miejsce w koszcie około 400 zl tylko nie norton.

Te dwie opcje co podales juz zrobilem i nic Shocked

zone alarm mógł by mu przeszkadzać, outpost nie.

usuń plik z driverów do którego odwołuje się błąd stopu

czy to nie jest klin.sys?

C:\WINDOWS\system32\drivers

Kamilek123 :a masz full wersje z kolegi kluczem ? czy 30 dniową ?

niemoge udzielic ci odpowiedzi poniewaz gdybym mial kasperskiego na kompie to bym niemogl wejsc na neta a muj komputer po tych restartach cos muli.

Do ga2 Jesli myslisz ze Avast jest dobry to cie wysmieje bo to jeden z najgorszych antwirosow moim zdaniem to jest badziewie jekiego ludzie niewidzieli,ludzie mysla ze avast jest dobry poniewaz jest darmowy i bez ogrniczenia czasowego jak by mieli dostemp do kasperskiego,nortona lub jakiegos innego dobrego programu,bez ograniczenia czasowego terz by gadali ze jest najlepszy ale taka jest prawda za dobre zeczy sie placi.“Przewaznie”

Przepraszam za ortografie dysletyk :frowning: .

z wersją trial czy orginalną, którą kolega ma zainstalowaną na komputerze?

Wyłącz na chwilę zone alarm i spróbuj się połączyć. Jesli nie nastąpi restart to wiadomo czyja to wina :wink:

Może nie za 400zł., ale wiele tańszy i bardzo skuteczny antywirus NOD32

PS. Polska jezyk trudna mowa :mrgreen:

Na tym forum piszemy po polsku :wink:

zainstaluj sobie AntiViren Kit’a 2006 i niech nikt ci lipy nie wciska :mrgreen:

zainstaluj sobie microsoft office i niech ci nie wciskaja kitów takich jak NOD32

ga2 cos ty napisal ze kaprzak to zlom ja mialem avasta i on przy wiekszrj ilosci wirosow panikuje, podwołuje falszywe alrmy!! kasprzaka uzywam od pol roku i chodzi bez problemu przy neostradzie!!

bo kaspersky jest najlepszy!

AVK używa silnkia KAV oraz BDEV ale żeby dało się pracować trzeba 1 wyłączyć:)

jest to orginalna pelna wersja kasprzaka tylko niewiem dlaczgo gdy jest napis w nostradzie

uzytkownik zostal podlaczony

to jest reset no własnie prubuje odinstalowac zonel alarm pro i zainstalowac kasprzaka i zobacz co sie bendzie dzialo :twisted: prosze o rady.

Złączono Posta : 28.03.2006 (Wto) 14:36

Ale wielkie dzieki za checi, co sie okazalo to trzeba bylo najpierw instalowac kasprzaka a potem ZA.Ja wam radze szczeze Avast! jest to jedno wielkie *****! :x i niemowic mi ze to nieprawada przepuscil mi 6 trojanow co za pomoca Forum.dobreprogramy.pl udalo mi sie usunac,lepiej zaplacic raz na rok te 300 zl, pozyczyc albo sie zlozyc z sąsiadem.Kasperski mi dziala jak trzeba i oto chodzi juz skanuje kompa.Wielkie dzieki dla wszystkich uzytkownikow ktorzy mi pomogli !!

dyskusje na temat ‘‘Jaki antywirus jest najlepszy ??’’ byly nie jednokrotnie … kazdy chwali to co ma … do wyjasniania takich spraw sa specjalne testy programow … 8)

Ja dodam OT’a , ze posiadam ZA pro i Kasperskiego - żadnych problemow nie mam :!: