Kaspersky internet security 09 czy Eset NOD32 Smart Security

Witam Mam problem a mianowicie z jakiego antywirusa korzystać który jest najlepszy. W tym momencie korzystam z Kasperskiego ale planuję przejście na Eset Smart security ponieważ Kasperski albo mi się zadaje albo przymula komputer. Sprzęt mam dobry ale niekiedy gdy włączam film w YouTube ciągle się przycina dopiero gdy wyłączę Kasperskiego mogę normalnie oglądać. Bardzo proszę o pomoc w wybraniu Antywirusa. Z góry dziękuję. :smiley: :slight_smile:

Ja osobiście polecam Avasta. Nie muli (albo już się przyzwyczaiłem :))

Ja bym ci polecił Norton Internet Security nie muli komputera

Witam. Ja Ci polecam ten pakiet ESET Smart Security 4.0.437 PL jest bardzo dobry lekki i nie zamula systemu.

tadeusz242 ESET Smart Security 4.0.437 jest slepy na wirusy miałem tego antywirusa i plułem sobie w brodę że wykupiłem roczną licencję

Od kilku lat używam Kasperskiego.

Teraz KIS 2010. Sprzęt już leciwy, ale nie mogę

powiedzieć, ażeby z powodu KIS-a był “zamulany”.

Ja również korzystam z KIS 2010, jestem bardzo zadowolony wystarczy odpowiednio skonfigurować i wszystko działa ;] Przymulanie youtuba przez kasperskego może być spowodowane właśnie złą konfiguracją :P, bo mnie osobiście nie przymula :slight_smile:

Ja z tego programu od dawna korzystam i znowu przedłużyłem o następny rok licencję ESET Smart Security 4.0.437 PL .Jeśli faktycznie KIS 2010 jest lepszy to na następny rok jego wypróbuję kupując roczną licencję.

Od dawna używam Kasperskiego. Teraz, tak jak @Maryś używam KIS 2010. Bardzo dobry pakiet jak dla mnie. Nie muli, przy tym świetna jakość. Polecam