Witam Mam problem a mianowicie z jakiego antywirusa korzystać który jest najlepszy. W tym momencie korzystam z Kasperskiego ale planuję przejście na Eset Smart security ponieważ Kasperski albo mi się zadaje albo przymula komputer. Sprzęt mam dobry ale niekiedy gdy włączam film w YouTube ciągle się przycina dopiero gdy wyłączę Kasperskiego mogę normalnie oglądać. Bardzo proszę o pomoc w wybraniu Antywirusa. Z góry dziękuję.
Ja osobiście polecam Avasta. Nie muli (albo już się przyzwyczaiłem
Ja bym ci polecił Norton Internet Security nie muli komputera
Witam. Ja Ci polecam ten pakiet ESET Smart Security 4.0.437 PL jest bardzo dobry lekki i nie zamula systemu.
tadeusz242 ESET Smart Security 4.0.437 jest slepy na wirusy miałem tego antywirusa i plułem sobie w brodę że wykupiłem roczną licencję
Od kilku lat używam Kasperskiego.
Teraz KIS 2010. Sprzęt już leciwy, ale nie mogę
powiedzieć, ażeby z powodu KIS-a był “zamulany”.
Ja również korzystam z KIS 2010, jestem bardzo zadowolony wystarczy odpowiednio skonfigurować i wszystko działa ;] Przymulanie youtuba przez kasperskego może być spowodowane właśnie złą konfiguracją :P, bo mnie osobiście nie przymula
Ja z tego programu od dawna korzystam i znowu przedłużyłem o następny rok licencję ESET Smart Security 4.0.437 PL .Jeśli faktycznie KIS 2010 jest lepszy to na następny rok jego wypróbuję kupując roczną licencję.
Od dawna używam Kasperskiego. Teraz, tak jak @Maryś używam KIS 2010. Bardzo dobry pakiet jak dla mnie. Nie muli, przy tym świetna jakość. Polecam