Moim zamysłem jest to byś brednie przestał pisać.
Wierzyć w nie możesz ale „do lustra”
@Zet Yakii
Według ciebie, co jest brednią? Brak odpowiedzi będzie dowodem, że ty piszesz brednie, wskazując innych.
Brak odpowiedzi, nie jest na nic dowodem. To tak, jakbym napisał, nagraj filmik jak modlisz się na kolanach i wymieniasz wszystkich forumowiczów z którymi rozmawiasz w tym wątku, oraz zamieść ten film w odpowiedzi. Jeśli nie, to będzie dowodem, że jesteś satanistą i trollem.
@wasabi1084
Według empirycznie sprawdzonego powiedzenia „sądzę ciebie, według siebie” Czyli mataczysz, spekulujesz, manipulujesz, dywagujesz etc… W ekosystemie czynisz destrukcje…
Empiryczne oznacza, zamknięte w klatce własnych zmysłów, a do tego jeszcze w aktualnym przypadku, przepuszczone przez krzywe zwierciadło umysłu, który snuje powyższe fantasmagorie.
Efekt końcowy, jest zatem całkowicie nieadekwatny do rzeczywistości, i nie mam na myśli tutaj realiów świata jako takiego, tylko to, co jest powszechnie uznawane za takowy przez ludzi.
W tym ekosystemie nie można czynić destrukcji, bo ziemia jest ekosystemem, zatem działanie wszelkich istot na jej powierzchni, jest przejawem istnienia i działania tegoż ekosystemu. Trzeba by było założyć, że ludzkość nie jest częścią tego ekosystemu, czyli pochodzi z innych planet. Ale wtedy rozpatrując problem w skali kosmicznej, nadal jesteśmy częścią ekosystemu, zmienia się tylko skala. Zatem globalnie destrukcja jest tylko ułudą, i dotyczy się tylko skali. W drugą stronę, przy odpowiednio dobranej skali, każde działanie jest destrukcyjne. Przecież naciskając klawisze, dokonujesz destrukcji niektórych istot, które znajdują się pod nimi. Oddychając wpływasz na otoczenie, też wprowadzając istoty w głąb siebie i na zewnątrz. Wpływasz na materiały w otoczeniu. Ale to nadal nie jest prawda do końca, bo przecież destrukcja jako taka, to tylko zmiana formy materii lub energii. Każda taka zmiana, jest jednocześnie początkiem istnienia czegoś nowego. W każdej destrukcji, jest tyle samo kreacji.
Mam nadzieję, że nadążasz?
@wasabi1084
Negowaniem, manipulowaniem, filozofowaniem etc…W ekosystemie czynisz destrukcje, za która na pewno poniesie się konsekwencje.
To co piszesz a poza tym nie zanudzaj.
A przy okazji
Latem przypadkiem komara nie zabij bo uczynisz w ekosystemie destrukcję.
@Zet Yakii
Zamiast troszczyć się o ekosystem, to chcesz życia pozbawić komara, który jest pokarmem dla ptaków.
Wprost przeciwnie. To ciebie ostrzegam byś go nie zabił bo ptaszki z głodu zdechną
P.S.
Przypadkiem nie bierz w razie choroby jakichkolwiek lekarstw które moga zabić bakterie.
Ostatecznie to też zywe stworzenia będące częścia ekosystemu.
@Zet Yakii
Szczepy bakterii są probiotyczne, oraz chorobotwórcze, których źródłem jest niechlujstwo.
Wracaj do szkoły i zapytaj o malarię i komara.
Nie wazne jakie są. Sa częścią ekosystemu
Taka Vibrio cholerae wpływała na wielkośc populacji ludzi, przyczyniając sie do zmniejszenia ich destrukcyjnego wpływu na ekosystem.