Chciałam sobie przenieść hasła ze Slimjet na Windows 11 na tablet z Androidem 15. AI poleciło mi program KeePassXC, bo nie chcę używać synchronizacji ani chmury. Wyeksportowałam hasła do pliku CSV, otwieram w tym KeePassXC i w sekcji Podgląd mam na samej górze podaną liczbę KiB, rzędów i kolumn, ale tabelka poniżej jest pusta. Wszystko mam niby ustawione domyślnie i prawidłowo. Otwierałam ten plik CSV w OnlyOffice i wyświetlał się prawidłowo. Wyeksportowałam jeszcze go z tego programu do CSV, ale to nie pomogło. O co tutaj chodzi?
Może nie na termat, ale to forum… zamykają 02.03.2026. Jest już nowe:
Mój film na YT:
Co do tego KeePass’a, to musisz robić coś źle. Na pewno dobry plik importujesz?? CSV dobrze napisany, poprawnie?
Skąd mam wiedzieć, czy jest poprawnie napisany? Ja go nie pisałam, tylko wyeksportowałam ze Slimjet. W OnlyOffice i LibreOffice otwiera się normalnie, a czy zawartośc jest odpowiednia dla tego KeePass, to nie wiem, bo się nie znam. Nie wiem też, co twój filmik ma wspólnego z moim problemem?
Aha, ze Slimjet wyeksportowany… W takim razie KePass może sobie nie poradzić… Ja tego menedżera haseł nie używam…
Mój film i poprzedni post zawierał info o tym, że to forum zamykają 02.03.2026.
Musisz powybierać odpowiadające kolumny zgodnie z tymi co masz w wyeksportowanym pliku csv KeePassXC: User Guide