ProTofik
(ProTofik)
24 Listopad 2008 18:18
Elo.
Chce sobie kupić grafe (czytaj opis) i zasilacz (mój nie pociągnie.
Tata mi mówi żeby najlepiej kupić po świętach bo będzie taniej. Ja znowu mówię że nie ma dużej różnicy.
Chcę żebyście mi powiedzieli czy opłaca się wstrzymać czy lepiej kupić natychmiast?
Co o tym myślicie?
Z góry dzięki za pomoc.
Na święta zawsze sprzęt drożeje więc lepiej poczekaj z tym trochę .
ziommm
(Mlodymechanik3)
24 Listopad 2008 18:29
otóż ProTofik -u
to jest tak że producenci i sprzedający specjalnie czekają świąt
wtedy ludziom wydaje się ze jest taniej a sklepy oglaszają sie pseudo promocjami
a wgruncie rzeczy jest poprostu drożej(wiem coś o tym bo sam chciałem kupować na święta a kupiłem po nowym roku i wyszło wiele taniej :P)
także radze ci poczekać i kupić po świętach a jeszcze lepiej po nowym rolu w stryczniu
Godlike
(Godlike)
24 Listopad 2008 18:31
To juz raczej bez roznicy. W tradycyjnych sklepach będą chcieli troche naciągnąć ceny przed swietami- chociaz tam sie nie oplaca qpowac niezależnie od tego czy zblizaja sie swieta czy nie, ale jesli kupujesz podzespoly np na allegro to wg. mnie bez znaczenia czy zrobisz to teraz czy bedziesz czekal.
ProTofik
(ProTofik)
24 Listopad 2008 18:46
kartę mam zamiar kupić na eBay z USA.
A zasiłke w sklepie… chodziarz jak tydzień temu w tym sklepie radek HD4870 kosztował 195 funtów to tera kosztuje 205…
depedro
(Depedro70)
24 Listopad 2008 18:52
Lepiej po świętach lub po nowym roku ,producenci będą zapowiadali nowe produkty,stare stanieją.
ProTofik
(ProTofik)
24 Listopad 2008 19:23
jak stanieją to se GTX280 kupie