Kiedy rusza aktualizacja Windows 10 Mobile?

Witam.

Wie ktoś może kiedy można się będzie spodziewać uruchomienia aktualizacji? Ale chodzi mi o jakąś pewną informację, bo na każdej stronie piszą coś innego…

Z góry dzięki

Pewna informacja to soon :slight_smile: Jak rozpocznie się dystrybucja aktualizacji to Microsoft wyda stosowny komunikat.

Przecież jest dokładna data, 30.02.2016 roku, najpierw modele topowe a miesiąc później średnia i niska półka. 

Zwlekają z udostępnieniem 10-ątki jak ■■■■■■■.

Osobiście czekam już jakiś czas aby moja Lumka dostała nowy organ;)

Topowe modele dostaną dziesiątkę za kilka dni w grudniu a starsze sprzęciki w lutym a i to zalezne od operatorów komórkowych.

Panie i Panowie,nic tylko czekać.

Patrząc przez pryzmat obecnej wersji mobilnej 10 nie martwiłbym się o termin aktualizacji tylko o to, czy Microsoft wyrobi się z usunięciem większych błędów i usterek, których w nowym mobilnym systemie nie brakuje (uprzedzając pytanie - mam na myśli niespodziewane restarty urządzenia, krótszy czas pracy etc.).

Odnośnie błedów ma je każdy system.

Andoirda używałem około trzech lat i z ciekawości kupiłem Lumkę z WP i po prostu zakochałem się to leci jak błyskawica;)

Po to testerzy “ćwiczą na nim” by produkt był w miarę dopracowany.

Ludzie narzekają na Microsoft a to to,a to tamto a jak dla mnie firma rzetelna i zawsze będę im kibicował.

Nie będę zabijał twojego optymizmu, ale biorąc pod uwagę ilość osób testujących Windows 10 a produkt końcowy, który otrzymaliśmy nie nazwałbym tego rzetelnością. Obawiam się, że mobilna 10 też pójdzie tą drogą. Niestety.

rgabrysiak-oczywiście że masz rację będą bugi na bank.

Nie zmienia to jednak faktu że"chcę" :- p

Chcieć sobie można chcieć. Luty 2016. Wtedy oczekuj, że aktualizacja zostanie udostępniona i to w cale nie jest powiedziane, że w pełni stabilna będzie.