zamierzam kupić kierownice do kompa tylko niewiem jaka będzie najlepsza dysponuje kwotą do 300 zł prosze o wasze sugestie
Mieliśmy kiedyś kierownicę do gier. Była z niższej półki cenowej, nie pamiętam, ile dokładnie kosztowała, chyba gdzieś około 120 zł. Wiem tylko, że auta reagowały na jej ruch ze sporym opóźnieniem i nie dało się w ogóle szybko prowadzić samochodu. Można było tylko tak wolno, spokojnie sobie jechać, żadne wyścigi nie wchodziły w grę, bo bez przerwy wypadałem z trasy. Kierownica była więc raczej zabawką dla małych dzieci. Moja sugestia w związku z powyższym jest taka: Bierz kierownicę z jak najwyższej półki cenowej, na jaką tylko będzie cię stać. 300 zł, które masz, to minimum. Przedział cenowy to 300 - 500 zł. W tym przedziale cenowym masz duże szanse, że kierownica będzie wyposażona w czuły sensor i będzie reagowała na ruch jak należy, bez opóźnienia. Najlepiej byłoby, gdybyś kupował sprzęt w sklepie i sprzedawca umożliwiłby przetestowanie kierownicy. Bierz kierownicę bez nadmiernych dodatków, więc jest duża szansa, że wyższa cena jest za sprzęt czuły i dobry a nie za dodatki. Myślę, że Logitech jest godny uwagi. To porządna firma produkująca dobry sprzęt dla graczy /myszy, klawiatury, głośniki/ więc i z kierownicą jest pewnie podobnie