Kierownica do XBOX 360

Mam 2 pytania głównie do użytkowników konsoli XBOX360. Chcę zakupić takie cudo. Mam monitor LCD Sony SDM-E96D z DVI, ale nie jest on panoramiczny. Czy po podłączeniu do niego konsoli obraz nie będzie zniekształcony? I czy kierownica Logitech Wingman Formula Force GP będzie współpracowała z tym sprzętem czy będe musiał kupić nową kierownicę do XBOXa?

Z tego co wiem, to Xbox 360 chyba nie obsłuży kiery. Co do obrazu, nie powinno być zniekształceń.

do xbox 360 są już wyprodukowane specjalne kierownice, a ta twoja powinna też działać. :smiley:

Xbox 360. Ma kilka wad. Ja bym bardziej polecił PS3. No to coś da się zainstalować linuksa, czyli może służyć jak komputer. Z netem też nie ma problemu. Grafiką dużo się różni od Xboksa. PS3 to na razie najlepsza konsola. Ale fakt 1700 blach.

Pozdrawiam

kimipl proszę poprawić temat na konkretny, obrazujący problem używając opcji Zmień

kimipl jeśli wyjście w kierownicy jest pod XBOX360 to pójdzie jak jest inne to nie zadziała

Pax

Eee… raczej będzie pod Xboxa360, bo tam sie podłancza kierownice bezprzewodowa albo jak już to na USB.

Inne wyjścia były w 1-szym Xboxie.

aha, to sry bo myślalem że pod xboxa 360 tez takie same wejscia są

Jakie teraz są ceny Xbox’a 360 Premium w Warszawskich sklepach???Bo chciałbym zakupić tą konsole na Święta,wiem że to jeszcze długo ale już chce wiedzieć gdzie są najniższe ceny?