Kilka nieścisłości

Chciałem zapytać dlczego od kilku dni nie można ściągnąś kilku programów z wortalu i pomimo zgłaszania nie działających linków nic z nimi się nie dzieje .(brak odpowiedzi choćby). Dla przykładu AllPlayer który jest na topie … . Ponadto dlaczego wielkości plików w opisie programu nie zgadzają się z plikiem który jest w rzeczywistości ściagany np najnowszy ffddshow podajecie że ma 1 925 kb a jak się ściąga to ma wielkość 3,12 MB ???

Witam,

Jeśli chodzi o program AllPlayer, rzeczywiście, nie da się pobrać. Znajduje się on na ftp dobrychprogramów. Cała sytuacja spowodowana jest faktem pewnych problemów z serwerem. Jednak te niedogodności powinny zniknąć już w niedługim czasie.

Jak sam zuważyłeś są to nieścicłości. Wynikają one ze znacznej bazy programów dostępnych na vortalu. Jest ich już ponad 600. Przy takiej ilości czasmi coś może nie działać tak jak należy (tym bardziej że nie wszystkie pliki umieszczone są na vortalowym serwerze, czasami odnoszą się bezpośrednio do strony producenta programu). I stąd mogą wynikać drobne nieścisłości czy nie działające linki). Admin też człowiek i nie samym vortalem żyje i nie ma obowiązku natychmiastowego reagowania na wszystkie sygnały o nie działających linkach. Oczywiście w miarę dysponowania wolnym czasem robi to. Więc apeluję o odrobinę cierpliwości i wyrozumiałości. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Również przy każdym programie jest podany link do strony producenta, więc w przypadku braku możliwości pobrania programu ze strony vortalu można go pobrać od jego producenta, czy dystrybutora.

Co do nieścisłości w sprawie ffdshow 20050216 to już poprawione :slight_smile:

Od dwoch dni probuje sciagnac program do projektowania kuchni Ikea i w nie wlacza sie pobieranie co jest? u was czy u mnie?

Raczej coś u Ciebie :slight_smile:

Ja przed chwilą ściągnąłem bez problemu.

Spróbuj to zrobić inaczej.

Prawoklik --> zapisz element docelowy jako…

:arrow: http://www.ikea.com/ms/pl_PL/rooms_idea … itchen.exe

umnie też nie idzie pobrać :frowning: nawet takim sposobem jak opisałeś :frowning:

EDIT: :lol: poszło za pomocą Leech get’a :slight_smile:

A ja własnie chciałam podziekować, dzieki poradzie strumienianina mam ten program