Kilka pytań dotyczących Speedlink Medusa NX 5.1

Witam, mam kilka pytań odnośnie słuchawek http://www.speedlink.com/?p=2&cat=183&pid=25160&paus=1.

A więc podstawowe pytanie: czy opłaca się kupować ten zestaw słuchawkowy? Dużo się o nim naczytałem i wiele osób go chwali, ale chciałbym i tu zaczerpnąć opinii na ten temat. I drugie pytanie: czy te słuchawki posiadają wibracje? Kiedyś widziałem słuchawki o tej samej nazwie (prawie) z tą różnicą że zamiast surround było gaming headset. Wygląd i parametry (jeśli nic nie przeoczyłem) były takie same, a na stronie producenta już ich nie ma. I właśnie chcę się upewnić czy to te same słuchawki i czy faktycznie posiadają wibracje? To chyba na tyle.

PS. Mam nadzieję że mnie każdy zrozumiał :smiley: , z góry dziękuję

wydaje mi się ze te słuchawki nie maja wibracji… ale ogółem są dobre… u mnie tez te słuchawki chwalą lecz ja nie wiem nie mialem ich nigdy na uszach wiec nie wiem

Słuchawki dzisiaj przyszły, jestem bardzo zadowolony dźwięk czysty itd. Słuchawki jednak posiadają wibracje. :D/ (To dla tych którzy potrzebowaliby informacji w tej sprawie). Temat można zamknąć, dziękuję. =D>