Kilka uwag odnośnie rejestracji na forum

A z jakiej to racji?

Czyżbyś miał coś na sumieniu? Sprawdzimy.

Boczi nie strasz kolegi usera, bo w odwecie ktoś znajdzie teczkę na Ciebie i co wtedy będzie? :wink:

Pomysł z odblokowaniem zbanowanych nicków uważam za bezsensowny.

Niepotrzebne nam na forum nowe wcielenia starych userów - moim zdaniem przyniesie to mnóstwo szkody i zero pożytku.

o tym nie pomyślałem ale sam chciałem inny nick lecz sie dowiedziałem że nick został zbanowany

Nicki można zwolnić, a ban na IP może trwać dalej. NP. na czaterii parę lat temu była akcja zwolnienia nie używanych nicków i polowanie na nie.

Gratuluję świetnego wzrorca do naśladowania :roll:

Czemu miałoby to służyć?

Zwolnieniu zajętych nicków, nie wspominałem o tym wcześniej :roll:

niektóre nicki sa bardzo atrakcyjne, a jak ktoś chce to nawet może sobie założyć inne konto pod inną nazwą

więc moje pytanie

czemu dokładnie służy blokowanie na stało nicków ??

devil33 , na forum można mieć tylko jedno konto.

za trzecim ostrzeżeniem dostajesz “bana” ja to rozumiem jako zablokowanie nicka ,czyli blokada dostępu do forum :stuck_out_tongue:

Co niektórzy dostali “bana” bez ostrzeżeń są to tak zwane _ciężkie przypadki_ :lol:

Wybaczcie ale ktoś o nicku Kamcia_18 w innym wcieleniu źle by mi się kojarzył. :frowning:

Dlatego nie wyobrażam sobie by znane mi osoby które są swego rodzaju historią tego forum pojawiały sie ponownie.

Czy mimo to mógłbym na wszelki wypadek wstępnie zarezerwować sobie nick Kerimus?

Sprzedam go później na allegro… :stuck_out_tongue:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Historia widać wciąż żywa.

może jakieś “podpowiedzi” :mrgreen:

sam jestem ciekaw …

Użyj szukajki. :wink:

Jak polecasz Wyszukiwarkę ,mógłbyś podać słowa kluczowe do odnalezienia właściwego tematu.

(dotyczącego waszej historii). . .

Nie naszej a forum. kamcia_18 itd… to nicki osób które kiedyś pisały na tym forum.

nie znalazłem :mrgreen:

przykro mi :oops:

Wot dowcipniś.

To ta specjalistka od kasowania wszystkich wpisów w logach Hijacka i mycia wiatraków i procesora pod bierzaca wodą.

:smiley:

Tym nie mniej demagogizujecie.

[-X

Oty Kosz