Tylko nie wiem czy ten klucz zadziała z przyszłymi wersjami Kacpra ten klucz który miałem z 7 zrobiła mi 9 i klucz hulał ale nie wiem czy ten też taki będzie.
Klucz będzie działał na 100%. Klucze w Kaspersky działają max w 3 kolejnych wersjach, tzn. kupując klucz z wersją 2010 na 2 lub 3 lata klucz działa automatycznie. Sam posiadam licencje trzyletnią od wersji 2009, teraz mam 2010. W czasie aktywnej licencji masz prawo do bezpłatnej aktualizacji programu
Jest jedna zasada. Nigdy ale to przenigdy nie kupuj kluczy na Allegro. Kolega zakupił klucz na 3 stanowiska, przyszła pora na aktualizacje programu do wersji 736 i co? Kasper wywalił komunikat, że klucz nie jest do tej wersji.
Napisał maila do Kaspersky. W odpowiedzi dostał, że firma na Allegro nie jest ich dystrybutorem i ma wyjaśnić to ze sprzedawcą (tak więc 0 pomocy technicznej). Dam sobie głowę uciąć, że klucze z tej aukcji prędzej spotka taki sam los, niż dożyją swojego terminu ważności.
Tak więc przestrzegam. Lepiej zapłacić drożej i kupić w oficjalnym sklepie/u oficjalnego dystrybutora, niż potem mieć takie kwiatki.