Tak jak w temcie… Czy KIS ma bardzo dobrego firewalla ??
tak, ja używam od roku i nie mam żadnych problemów z komputerami
o zaletach KAV nie będę pisał
poczytaj
Chodzi mi o wersje 6 czy jest dobra… ROzumiem, że zawarty w tym firewall , antywirus jest dobry tak jak sam kasperki firewall?? tak??
Używam KIS od ponad roku,najpierw w wersje 6 a teraz 7.KIS 6 moim zdaniem ma bardzo dobry firewall a w KIS 7 jest on jeszcze bardziej rozbudowany dodano min.moduł kontroli rodzicielskiej.
chyba nawet lepszy
jak by ktoś mógł to niech podrzuci link do najnowszego testu AV, bo mi się gdzieś zapodział
reasumując KIS jest uznanym pakietem i wartym polecenia
W programie Eset Smart Security jest świetny firewall przełaczalne tryby pracy auto/interaktywny. Dodatkowo pokazuje aktywne połączenia i ilość danych przesłanych przez dany program.
Nie czytasz Regulaminu, a jest tam zapis o dopuszczalnej wielkości grafik wklejanych w postach na Forum:
Grafika, którą wkleiłeś, a która spowodowala całkowite rozwalenie strony ma wymiary 1 280 x 1 024 pikseli - stąd konsekwencja.
Agaton
Ja uważam, że jeśli ktoś kupuję KIS to również ze względu na inne moduły zabezpieczające, nie tylko zaporę. Bo jak ktoś chce mieć tylko Antywirusa i firewalla to z powodzeniem można kupić tańszego Kaspersky anti-virus i używać go z darmowym, a chyba jednak lepszym(takie testy czytałem) Jetico personal firewallem Efekt taki sam