Klasyczna Nokia 6300 i dziwny ekran z melodyjką, tak, jak połączenie bez SIM

Witam

Posiadam jedna z 4 klasycznych Nokii w swojej kolekcji. Głównie do gier Java

Nie o to tu chodzi. Chodzi mi o to, że dziś po włączeniu , nie wiem, czy coś włączyłem, ale pojawił mi się taki pulsujący ekran z jakimś i ieniem :o: i napisem typu:

Pamiętaj coś tam.

Nie wiem do końca, co tam było na dole napisane, bo odruchowo, szybko klik w przycisk rozłączania i pyk, koniec.

Dodatkowo poza tym ekranem, odtwarzana była jakaś melodia, jakby dzwonek lub alarm.

Nokie się włączają kiedy jest tel. Wyłączony i budzik ustawiony? Nie chcę, by mnie coś wywaliło z łóżka. Te nokie są przeze mnie wyłączane, kiedy nie korzystam.

Dodam jeszcze, że kontaktów nie ma, także skąd to nie, którego też nie pamiętam? Karty SIM w tym urzadze iu także nie ma. Jest tylko microSD na gry.

Ktoś mi podpowie, ci to mogło być? Nie będę się sam męczył i szukał przyczyny wyświetlenia tego czegoś. Zdjęcia również nie zrobiłem, bo od razu to wyłączyłem.

Z góry dzięki.

Może lepiej KEmulator?

Dobra, pa licho. Alarmów nie ma dodanych, kontaktów też nie ma. Wystąpi to znowu, to znowu. Koniec tematu, bo nie ma się co rozwodzić nt. Są. Bugs w sofcie Nokii z 2011 czy 2012 lub 2010 roku. Coś mi mówi, że długo już tego nie będę miał.

Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.