Klatkowanie Counter Strike 1.6

Witam mam bardzo powazny problem poniewaz gdy widze jaks postac to ona strasznie sie zacina a gdy j zabije nie płynnie upada na ziemię. To samo dotyczy zmiany broni takze zmiana jest strasznie nieplynna. Mam 99.9 / 100 fps ping w grze 25-35 Max łcze neostrada 6 mb.

Komputer :

Intel Pentium 2.8 x 2 krecony na 3.1 Ghz ( Wczesniej na podkreconym procku nie bylo problemow )

Karta Graficzna Nvidia GT 520 2048 mb

Płyta Główna MSI G41M P26

Zasilacz Tracer 520 W

Karta Sieciowa Atheros

System Windows Vista 32 Bit ( Wczesniej all smigało bez problemu dodam tez ze jakeis 4 dni temu robilem formata przed formaten problem takze wystepował)

Config podtsowy tylko ustawione ex_interp 0.01 rate 25000 cl_cmdrate 101 cl_updaterate 101 Synchronizacja pionowa off

Prosze o pomoc

Jak wygląda loss i choke? Wpisz w konsoli net_graph “3”

loss cały czas zero a choke 0-1 przewaznie zero dodam ze niekiedy jak wlacze console fpsy spadaja ale jak jka wyloncze jst wszystko ok ale niewiem czy ma to cos do rzeczy ;p

Może to głupie pytanie, ale czy w grze masz ustawione na OpenGL?

Tak jest ustawione opengl 32 bity

Używasz jakiś skryptów? Masz w ogóle plik userconfig? Jak masz to spróbuj go całkowicie usunąć i sprawdź.

Sprawdź też ustawienia karty graficznej, najlepiej ustaw wszystko na Default.

Jak z częstotliwością odświeżania monitora? Chodzi mi o Hz?

Pobaw się koligacją i priorytetami. Jak wejdziesz w CS 1.6, daj ctrl+alt+delete prawym przyciskiem na proces CS 1.6 i tam masz te opcje. Pobaw się trochę tym.

Karta graficzna Ci się nie grzeje?

Czy dzieje się też to na czystym CS, zaraz po wgraniu gry, bez żadnych Twoich configów, dodatków - ogólnie instalujesz, włączasz grasz?

Jak wygląda gra na ex_interp 0.1?

Jak rozumiem sprawdzałeś na wielu serwerach? A próbowałeś stworzyć plik userconfig i wrzucić tam:

cl_updaterate "101"

cl_cmdrate "101"

ex_interp "0.01"

rate "25000"

Co za antywirusem i firewallem?

Jak to nie pomoże to nie mam już pomysłu :smiley:

userconfigu nie mam config podstawowy z csa tylko bindy zmienione i rate antywirusa niemam ale o wirusie nie ma mowy bo windows ma jakies 3 dni skryptow nie uzywam a koligacje takze probowalem kurde neiwiem o co moze chodzic

Dodane 13.06.2012 (Śr) 17:48

juz wszystkiego probowalem to co ty napisales takze i lipa co to moze byc

Sterowniki najnowsze? Próbowałeś już reinstall gry?