tak jak w temacie-> szukam dobrej klawiatury do 200zł, +ewentualnie przesyłka. Oczywiście tańsze również wchodzą w grę, jeśli jest większy współczynnik jakość/cena.
Klawiatura będzie służyć do wszystkiego: gry, muzyka, internet. na razie upatrzyłem sobie Razer Lycosa za nieco ponad 220, czy to dobry wybór?
proszę o inne propozycje,
P.S dobrze, gdyby znalazła się klawiatura do 150 o podobnej jakości. wydajnośći.
eyeti , ta co podałeś ma wysoki skok klawiszy, mój błąd-> zapomniałem zaznaczyc, iż wolałbym klawiaturę z takimi klawiszami jak w laptopach, czyli z niskimi klawiszami.
A może znalazłoby się coś lepszego niż ta Razer Lycosa(chyba, że w tej cenie ta jest najlepszym wyborem), lub coś tańszego z podobnymi specyfikacjami:P
P.S. z reguły nie korzystam z klawiszy multimedialnych, ani żadnych dodatkowych, więc jeżeli klawiatura nie będzie miała takowych, to nic się nie stanie:)
P.S2. właśnie czytam opisnie o tej Lycosa i nie jest zbytnio polecana, podobno podświetlenie jest do bani, zbiera kurz i wszystko na niej widać…??