Cześć,
poszukuję klawiatury przewodowej do PC, która miałaby klawisze z niskim skokiem i wyglądała oraz świeciła mniej więcej jak na tym zdjęciu https://us.123rf.com/450wm/hurleysb/hurleysb1307/hurleysb130700183/21115925-podświetlana-klawiatura.jpg
Jesli ktos widział coś podobnego, będę wdzięczny za informację.
To jest chyba klawiatura z laptopa (Sony VAIO?) Chodzi ci o klawiatury z małym skokiem (nie lubię takich :P) o białe podświetlenie, czy te ramki wokół klawiszy?
To ze zdjęcia to jest Asus Zenbook zmodowany przez firmę Radiant Zemax.
Wszystko cuzamen do kupy Takie klawirki na ogół mają niski skok, a ja właśnie taki lubię Podświetlenie nie musi być białe, może być niebieskie lub czerwone. Byle nie tęczowe
Może coś takiego?
Cena atrakcyjna.
Ciekawa rzecz, dzięki. Szkoda tylko, że obudowa wygląda, jak to ktoś napisał, jak Transformer w fazie przekształcenia
No niestety nie ma zbyt wiele klawiatur z podświetlanymi ramkami klawiszy. Jak ktoś już idzie w taki bajer, to bajeruje po całej linii Na szczęście nie ma podświetlania w kolorach tęczy
Poświęciłem sporo czasu i faktycznie jest problem. Zapewne więc skończy się na tej, którą zaproponowałeś
A może Modecom MC-800W ?
Interesowałem się nią wczoraj, jednak mam mieszane uczucia po doświadczeniach z tą marką. No i ta podpórka pod nadgarstki - nie korzystam z takich ulepszeń. Ale dzięki