Mam taki problem : wczoraj podczas normalnej pracy z programem SKYPE - komputer sie zwiesłl w momencie przychodzącego połączenia usłyszalem trzaski z głośników i tyle - komp zawiesił się całkowicie. Niezbędny byę twadry reset - wyłączenie komputera. po ponowym włączeniu zauwazyłem że nie działą klawiatura - KOMPLETNIE. działa touchpad i nic więcej. Jako że wczoraj nie mogłem sie tym zająć, dziś od rana doszukuję się przyczyny a własściwie to już chcz zwalczyć jej skutki. NIe pomogła deinstalacja sterowników klawiatury. Nie pomaga reset kompa ani przywrocenie systemu sprzed kilku dni. Klawiatura przestała działac po zawieszeniu kompa ze Skypem. Nie mam kompletnie pojęcia jak to rozwiązać. NIe chccę jeszce próbować instalacji nowego systemu - nie wiem nawet czy to pomoże ??? Proszę o pomoc, ewentualne wskazówki
Nie mogę wejść do BIOSU gdyż nie działa klawiatura. Nie działa już w momencie włączania komputera. Tym samym nie mogę wcisnąć DEL czy innego klawisza by wejść do BIOSU …
a jaka ta klawiatura była???Bo jak Logitech to szkoda nową kupywać_zależy jeszcze jaki Logitech)ale przeważnie są do dobre i droższe klawiatury.A jażeli była to z targu za 15 zł.to idź dp sklepu i kup dobrą.