Klawisz w laptopie zacina się [W]

Witam. Wcześniej pisałem o potrzebie wymiany jednej części klawisza laptopa, poszedłem z tym do profesjonalnego serwisu. Naprawiono mi to na miejscu. Lecz gdy wróciłem i uruchomiłem komputer, zauważyłem, że klawisz W nie działa tak, jak powinien. Podczas pojedynczego kliknięcia wciska się on, i jedna litera zostaje wpisana kilkakrotnie. Nie byłoby to jakoś zbytnio uciążliwe, gdyby nie to, że przeszkadza w grze np. w CS: Global Offensive. Przykład? Podczas wciśnięcia klawisza W zamiast iść do przodu zaledwie krok, moja postać biegnie o wiele dalej, niż bym sobie tego życzył. Problem występuje także w innych grach. Czekam na pilną odpowiedź, dziękuję z góry :).

Jeżeli naprawa dotyczyła tego właśnie klawisza to idź na reklamację usługi. Wygląda że klawisz nie wraca na swoje miejsce po przyciśnięciu. Niech poprawią.

A da się to zrobić jakoś w domu? Komputer potrzebny mi jest na teraz, nie zdążę przejść się do serwisu i wrócić :/.

A czemu miałbyś odpuścić im wykonanie usługi niefachowo i bez rezultatu (pójdź do serwisu w najblizszym czasie).

Ps. tymczasowo skopiuj sobie z internetu małą i dużą literę W do dokumentu tekstowego i kopiuj i wklejaj ją tam gdzie jest Ci potrzebna.