Tak, w tej chwili działa
Potwierdzam, u mnie też działa.
Mobilny EDGE (40.15254.489.0)
U mnie nie działa klikanie w powiadomienie, że nie mam reklam.
A wolałbym móc otwierać ten zielony pop-up (może się podnieść limit miesięcznych komentarzy i nie będę wiedział bo np. nawet na forum nikt się tym nie pochwali).
Hej,
Zrobione.
U mnie też - na mobilnym Firefoxie.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Jeżeli jest tak jak piszesz, to jest kolejny problem - żadnego powiadomienia nie dostałem.
Hej,
To jeszcze polubię Twój post i zacytuję odpowiedź.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Ja z 3 polubiłem, czyli z polubień powiadomienia się zawiesiły (albo jest jakiś limit czasowy na wrzucanie komuś informacji o polubieniu np. 7 dni i polubienie starszego nie generuje powiadomienia).
Cytować na siłę nie mam zamiaru.
Heh, chyba wiem gdzie jest problem. Temat dotyczy komentarzy na portalu, a Wy robicie mi dobrze na forum
Nie, dałem 2 - 3 like z https://www.dobreprogramy.pl/510990,freshmeat,Komentarze.html, wyszukując je.
Np. ten o warzeniu piwa na wadze https://www.dobreprogramy.pl/Startujemy-z-konkursem-zloz-komputer-dla-gracza,News,88984.html#komentarz-2449354
A like na forum działa sprawnie… jednie może sobie limitujesz ustawieniami o jednym like na dzień.
Mówiąc szczerze nie bardzo wiem czy może ktoś już o tym tutaj pisał ale zaryzykuję dodając własne zgłoszenie.
Chodzi o powiadomienia o odpowiedzi na komentarze. Od zmiany layout’u DP, po kliknięciu w te powiadomienia nie odznaczają się one jako przeczytane - trzeba ręcznie klikać w ptaszek żeby się nie wyświetlały.
Powiadomienia o polubieniu komentów działają tak jak wcześniej - po kliknięciu w takie powiadomienie automatycznie przestaje się wyświetlać jako nowe.
Osobiście sprawdzałem to na dwóch systemach - Linux Mint i W10, w kilku przeglądarkach (Opera, FF, Chrome i Vivaldi) oraz w mobilnym (adnrut 7.0) FF i Chrome. W żadnym scenariuszu powiadomienia o odpowiedziach nie zaznaczały się automatycznie jako przeczytane.
Nie jestem pewien czy jest to jakiś błąd po stronie serwera czy jakaś przemyślana zmiana działania powiadomień?
Przenoszę Twój post tutaj, bo ten wątek traktuje ogólnie o problemach z powiadomieniami - problem z automatycznym odznaczaniem też się tutaj pojawił.