Tak to wygląda:
Wejdź w Mozilla potem w Firefox \> potem w \Profiles****.default\>searchplugins< - chodzi o to co w tym folderze jest (searchplugins)
Ok, mam to:
askcom możesz od kopa usunąć. Tego czego się spodziewałem to tutaj nie ma.
Odpal Foxa w polu wyszukiwarki kliknij w ,
Ja pierniczę taki banał niby ,a ile trzeba się nakombinować…
Teraz już jest, ale teraz co moge sobie jeszcze raz zainstalowac od nowa AVG czy coś innego darmowego lepszego byś radził ?
Jak jesteś w miarę rozsądnym userem to Ci wystarczy Panda Cloud + zapora Windows + okresowy pełny skan Malwarebytes Antimalware . Możesz rownież zainstalowac Virustotal Uploader > spod prawego myszki na pliku > wyślij do > VirusTotal ,wysyłasz do skanu podejrzany plik. Tu masz Pande Cloud PRO na pół roku: http://www.facebook.com/cloudantivirus (chciałem Ci wstawić instalkę ale coś mi szwankuje upload) . Ciężko mi polecić coś innego ,nie wiem czy jest potrzeba ,oraz co i kto potrzebuje.
Toolbar i Save Search usuniesz instalatorem AVG z opcji dodaj usuń składniki-w czasie instalacji niestandardowej.Tam z listy musisz odznaczyć save search i coś tam z nazwą save-już nie pamiętam.Druga karta odznacz toolbar i wyszukiwarkę.Robiłem u siebie-usunęło cacy-potem tylko aktualizacja[przeglądałem co mi chce zapisać aktualizator].Gotowe,wywaliłem z kompa.
A co jest lepsze Panda Cloud czy AVG ? Bo nie wiem które wybrać. Uzywając AVG było ok dopóki się nie zaaktualizował do nowszej wersji i tam się pojawił problem z toolbar. Laptopa mi też nie zamulał. Co mi radzicie ?
Ciężkie pytanie…Dla mnie Panda . Tu masz jeszcze licencje na rok za free : Trend Micro Titanium Antivirus ,ponoć jest całkiem niezły.