Tak jak jest napisane w temacie, mam problem z zainstalowaniem tego produktu. :? Nie można dokonać instalacji NET Framework 4, ponieważ, jak było napisane,
interfejs tego typu nie jest obsługiwany. :?: Jakie kroki muszę wykonać, żeby naprawić tę oto usterkę?
Na laptopie spróbowałem i wszystko dobrze. To z moim komputerem stacjonarnym coś nie domaga. Net Framework 4 potrzebny mi jest do zainstalowania najnowszej wesji 3ds,
czyli wersji 2012, ostatnio zresztą wydanej. Bo tego wymaga ta aplikacja. Zaważył tu jakiś błąd w interfejsie, bo mój komputer nie jest w stanie go obsłużyć, co odnosi się do NET Framework 4 czy jakiegokolwiek innego.
Procesor: Pentium® Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz 3.19 GHz
Zainstalowana pamięć 4,00 GB
(RAM):
Typ Systemu: 64-bitowy system operacyjny
Pióro i dotyk: Dla tego ekranu nie są dostępne urządzenia wejściowe pióra ani wprowadzania dotykowego
Dysk twardy: 500,00 GB
Komputer był już kilka razy rozbudowywany, ulepszany i miał nieraz zmieniany system. Tym bardziej, że mam go już ponad 10 lat, a od tamtego czasu możliwości komputerów zwiększyły się wielokrotnie. Obudowa sprzętu jest taka, jaka była już od samego kupienia, czyli dokładnie od grudnia 2000 roku,
bo od tego momentu mam w domu pierwszy komputer. Parametry, które podałem, są oczywiście bieżące.