Proszę o pomoc tych wszystkich którzy używają tej aplikacji która służyła mi do odtwarzania plików Mp4 z kamerki MiVue C320. Po pobraniu pliku exe ze strony www.mio.com dla danej kamerki i systemu Widnows 7,8,10. Aplikacja ta za każdym razem otwierana jest z pliku exe i przez kilka dni po pobraniu pliku działała mi bez zarzutu, obecnie nie wiem co się stało po otwarciu Aplikacji i próbie odtworzenia pliku momentalnie pokazuje się komunikat MiVue przestał działać. ,Program przestał działać poprawnie z powodu wystąpienia problemu. System Windows zamknie program i powiadomi Cię jeśli istnieje dostępne rozwiązanie" Niestety system nie pokazuje niczego, moje próby uruchamiania jako Administrator czy w trybie zgodności nie powiodły się. Przywracanie systemu też nic nie dało. Szukałem informacji na stronach Google ale bez rezultatu. Więc jak by ktoś miał jakieś pomysły proszę o pomoc.
Jak widać tylko ja miałem z tą Aplikacją w win.10 takie problemy, a starczyło zainstalować K-Lite Pack w wersji podstawowej i jest po problemie, ale prawie tydzień z tym walczyłem. Tak że za pomoc mogę podziękować tylko sobie. Temat uważam za zamknięty.