Klucz do MS Office 2007 Standard PL Trial

Witam!

Mam pytanie - czy rejestracja na stronie MS w celu uzyskania klucza do 60 - dniowej wersji Office 2007 jest możliwa tylko dla mieszkańców USA??

Jestem zarejestrowany w Windows Live ID - gdy chcę wypełnić wniosek o przyznanie klucza do wersji testowej, przekierowuje mnie na stronę w języku angielskim, zaczynam wpisywać swoje dane, ale w polu “kraj” jest do wyboru tylko USA.

Czy polscy użytkownicy nie mogą uzyskać tego klucza i pozostaje im tylko 25 uruchomień programu? Byłbym wdzięczny za podpowiedź, jak mogę uzyskać klucz, bo na stronach MS jakoś nie mogę tego znaleźć.

Z góry dziękuję za pomoc!

W Live ID zmień region na USA następnie na stronie tam gdzie masz uzyskać klucz w regionie wpisz angielskie państwo wraz z kodem pocztowym

W sumie to wybierz USa to jest bez znaczenia klucz będzie pasować :stuck_out_tongue:

na 100 % polacy mogą uzyskać klucz :stuck_out_tongue: przynajmniej ja uzyskałem :stuck_out_tongue:

OK - Zadzwoniłem do MS i jakaś pani powiedziała mi, że mam pobrać jeszcze raz i przed pobieraniem pokazuje się klucz… zobaczę, co z tego wyjdzie, jak już ściągnę…