Witam!
Mam pewien kłopot z odtwarzaniem klipów z YT w wyżej wspomnianym programie. Otóż, po skopiowaniu linku do filmu, który chcę odtworzyć i wklejeniu go do pola “URL” w oknie odtwarzania adresów URL (PPM na oknie playera > Otwórz > Otwórz URL) oraz kliknięciu na przycisk “Otwórz”, program zanim zacznie odtwarzać wybrane video, dość długo “myśli”. Jak myślicie, dlaczego tak jest, dlaczego KMPlayer nie odtwarza tych klipów od razu i co mogę zrobić, aby tak było?
Jeszcze dwie rzeczy:
podczas, gdy program tak wisi, zauważyłem aktywność karty sieciowej - tak, jakby ten odtwarzacz pobierał materiał video na dysk, a potem go odtwarzał, mimo, iż na górze okna widnieje napis “URL”; i tu rodzi się pytanie: czy tak jest w istocie? Jeśli tak, to gdzie są zapisywane pobrane pliki?
Kiedyś (chyba wersja 3.4) aplikacja udostępniała również wyszukiwarkę filmów w serwisach typu YouTube, a teraz jej już nie ma – przynajmniej ja nie znalazłem. Może ktoś wie, czy ta funkcja jeszcze istnieje, a jeśli tak, to jak ją uruchomić? Posiadam wersję 3.9 programu.
Prosiłbym o w miarę szybką odpowiedź.
Gdyby ten post był dla kogoś niezrozumiały, albo zawierał błędy, czy też był umieszczony w nieodpowiednim dziale, to przepraszam.