KOD 43 Grafika Nvidia

Złożyłem komputer na Morele i wczoraj otrzymałem go złożonego. Odpaliłem komputer i wszystko niby było Ok, zaktualizowane wszystkie możliwe sterowniki od karty graficznej bios chipset płyty. Przetestowałem komputer najpierw memtestem a później użyłem jako ostatniego aidy, komputer po 2 min obciążenia się zawiesił i wyłączył. Przy ponownym uruchomeniaiu wyskakiwały fioletowe kwadraciki i odpalił mi się w bardzo niskiej rozdzielczości. W menedzerze urządzeń wyskoczył kod 43, ze praca karty graficznej została wstrzymana. Odesłać go na reklamacje czy próbować coś kombinować?

Karta graficzna to Palit Rtx 2060 Gaming Pro Oc

Ja bym reklamował póki można. Może to być walnięta karta graficzna albo jakaś błahostka. Tylko po co ryzykować? Zaczniemy grzebać tu i tam a później się okaże że nie przyjmą reklamacji bo było grzebane itd.

2 polubienia

Sprawdż czy to zadziała. Jeśli nie to reklamacja.
https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4341212/windows-10-fix-graphics-device-problems-error-code-43

W takim razie będę musiał zgłosić, nie pomogło. Dzięki bardzo

Cześć, niestety po samym wpisie ciężko nam powiedzieć, co może być nie tak ze sprzętem. Najlepiej będzie jeżeli napiszesz do nas w wiadomości prywatnej na Facebooku i podasz numer zamówienia, abyśmy mogli zweryfikować sytuację. Możesz również złożyć zgłoszenie reklamacyjne na montaż, wtedy cały komputer zostanie sprawdzony. W razie pytań pozostajemy do dyspozycji.