Kod 43. System Windows zatrzymał to urządzenie

Witam. zainstalowalem urzadzenie Creative Broadband Blaster DSL Router 8133u-c1. wszystko bylo ok po instalacji sterownikow, urzadzenie dzialalo. chcialem wprowadzic w nim pewne zmiany logujac sie do urzadzenia przez 192.168.1.1. po tym urzadzenie przestalo dzialac a raczej komunikowac sie z windowsem. wywala komunikat w menadzerze urzadzen o bledzie 43(Kod 43. System Windows zatrzymał to urządzenie z powodu zaraportowanych problemów.) . odinstalowywalem, instalowalem na nowo na innym kompie tez i czaly czas to samo. POMOCY!!

dodam jeszcze rze router ma wyjscia DSL, ETHERNET i USB. zainstalowalem je przez USB ale od czasu jak cos sie skopalo nie moge juz sie do routera zalogowa ani przez USB ani przez ETHERNET(ograniczenie lub brak lacznosci):confused:

Zresetuj ustawienia routera :wink:

tego tez probwalem. z tylu jest maly przycisk. wciskalem, trzymalem i teoretycznie powinno sie wsyzstko zresetowac do ustawien fabrycznych ale nie dzieje sie nic. caly czas wywala ten sam blad w menedzerze urzadzen

Ja mam taki sam problem, ale z urządzeniem wielofunkcyjnym. hp c3180. Po instalacji wywala taki sam komunikat, a wszystkie rady są błędne, nawet do hp pisałem i nie umieli mi pomóc. Mam system operacyjny Windows 7 Home Premium 32 bity… Na xp działało, ale wracać na niego nie mam zamiaru.