Witam,
Po instalacji legalnego(tzn. od kolegi który ma brata, a ponieważ ten brat jest zamożny, to kupił Photoshopa z licencja na 2 komputery) adobe photoshop cs2 przez pomyłkę podałem zly e-mail i teraz straciłem kod aktywacyjny
co mam zrobić aby odzyskać ten cenny klucz?
P.S. Reinstalacja niestety nic nie pomogła i nie wyświetliła.
Exar-Kun
(Mk17 Rc)
5 Styczeń 2006 14:18
Zadzwoń albo napisz do pomocy Adobe!! Inaczej chyba nic nie wyjdzie.
aju
(aju)
5 Styczeń 2006 14:22
Witam, Po instalacji legalnego(tzn. od kolegi który ma brata, a ponieważ ten brat jest zamożny, to kupił Photoshopa z licencja na 2 komputery) adobe photoshop cs2 przez pomyłkę podałem zly e-mail i teraz straciłem kod aktywacyjny co mam zrobić aby odzyskać ten cenny klucz? P.S. Reinstalacja niestety nic nie pomogła i nie wyświetliła.
I pewnie zainstalował na swoich dwóch komputerach? Więc jesli Ty instalowałeś z tych samych płyt to też jest to nielegalne. :!:
adam9870
(adam9870)
5 Styczeń 2006 14:42
Radzę to samo.
W pudełku gdzie są płytki instalacyjne powinna być instrukcja obsługi i podany numer telefonu do pomocy technicznej Adobe.
Jak znajdziesz ten numer to zadzwoń tam i opowiedź swój problem a pewnie otrzymasz pomoc :mrgreen:
Dzienki wam pomogliście mi
Rozmowa z pomocą Adobe mi pomogła
Dzieki jeszcze raz
PS. Aju
aju
(aju)
5 Styczeń 2006 15:34
hmmm szybko zmienił/a płeć :mrgreen:
Najpierw to brat kolegi, teraz jakaś dziewczyna?
A i jeszcz jedno: po co kupował/a na dwa komputery jesli posiada tyko jeden? Taniej to napewno nie wyszło 8) :mrgreen:
pzdr
Pomyliło mi sie Aju!! Każdemu sie może pomylić
a po drugie to ma kolege a że jest bogaty to kupił z licencją na 2 kompy.
a to nie jest zwykły kolega tylko (można powiedzieć) przyjaciel
asterisk
(Asterisk)
5 Styczeń 2006 16:05
To chyba nie Twoja sprawa
Zamykam - sprawa zakończona